Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ercanaslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,951
Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım...

Dediğim gibi tek tek yapılması pek mümkün değil seri imalat gerektirir plakaya baskı.

Bugün baskıdan aldım stikerlarımı ve kabut çıkarmalarnı ve birkaç stiker ın uygulamasını yaptım.

IMG_20140618_200538.JPG

IMG_20140618_200506.JPG

Fiyat olarak tek tek sticker fiyat koymak yerine talep edene 25x25 minimum olçü yapmak yapmak kaydı ile 25x25 ölçü fiyatı 22,5 TL olarak yapabilirim. Ölçü büyüdükçe fiyatta birmiktar indirim yapabilirim.

istediğiniz ölçünün içine yapabildiğim istediğiniz stikerlar yerleştirebilirim. Yani neredeyse 1 sticker parasına birkaç stiker almış olursunuz.

Siperiş üzerine üretilip en geç 3 güne (baskıdaki işlerin yoğunluğuna göre) hazırlayıp kolay yapıştırmanızı sağlayan tranfer kağıdınıda üzerine yapıştırıp, yanındada 1 adet gezenbilir stickerınıda hediye olarak kargo ile gönderirim.

seyit' Alıntı:
Buradaki renklere de bağlı kalmak suretiyle şu eklediğim resimlere bir bakın.Acaba olacak gibi mi?

Seyit Bey selamlar.
örneklerini verdiğiniz çıkartmaları bastırdım ve hediyem olarak size göndermek istiyorum.
Eğer adresinizi gönderirseniz kargolamak isterim.

(Not:resimde çıkartmalatrın biraz mat gözükmesinin sebebi üzerine transfer kağıdı kaplı olmasıdır)

CA9A2613.jpg

ercanaslan' Alıntı:
Seyit Bey selamlar.
örneklerini verdiğiniz çıkartmaları bastırdım ve hediyem olarak size göndermek istiyorum.
Eğer adresinizi gönderirseniz kargolamak isterim.
Ercan bey çok teşekkürler ama beni mahcup ettiniz.Açıkçası zahmetinizi karşılıksız bırakmak istemezdim.
Artık Willys'in bakım-boya işleri bitip te bunları yapıştırınca reklam amaçlı fotoğraflarını çekip adres olarak sizi işaret ederim.Adresimi de özelden yolluyorum.
Tekrar teşekkürler.

(Not:resimde çıkartmalatrın biraz mat gözükmesinin sebebi üzerine transfer kağıdı kaplı olmasıdır)

Aslında bu işin ticaretini yapan bir değilim ama uğraşıp zaman ve para harcıyacağim bi işi her ihtiyacı olan veya olmayan talep edebileceği için mecburen üzerine kar eklemek zorundayım. Mesela dün birkaç çıkatma için 3 saat baskıda bekledim ayrıca saatlerce bilgisayar başındaki çalışmalarda cabası.

Emek ve mesai harcıyorsunuz.Bir defaya mahsus bir şey olsa haydi neyse,ancak ard arda gelecek talepler olunca elbette bu işin disipline olması gerekir.Bir de araçlar üç aşağı beş yukarı belli ve bunlar için gereken sticker ler de belli demektir.Bunlar standart hale getirilirse geriye sadece gerek duyulduğunda adetlerini çoğaltmak işi kalır ki bu da sizi her defasında bilgisayar başında uğraşmaktan kurtarabilir.Zaten standart hale gelmiş olanların fiyatıda aşağı yukarı fiks olur.Bunun dışındaki özel talepler için de farklı fiyat uygulanabilir.
Tekrar kolay gelsin.

onderkavas' Alıntı:
iyi akşamlar. bu stickerlardaki scrambler , laredo gibi gövde yazılarının anlamları nedir acaba çok merak ettim .:smiley:

Bu scrambler , laredo , renegade vs jeep cj ve yj modellerinin belli yıllarda çıkmış olan paketleri.
Bu günümüz arabalarındaki sport paket gibi birşey.
Çeşitli farklılıklar gösterir krom aksesuarlar hardtop krom jant vs
Yüzde yüz emin olmamakl birlikte a/c gibi farklılıkta göstermekte diye biliyorum.

Yani bir Cj7 renegade veya lerado olabilir, aracın modelinin üzerine ek farklılıkları gösterir.

seyit beye yaptiginiz bi grup stickerden banada yaparmisiniz ? fiyati emeginizin karsiligini nasil isterseniz oyle yapariz

Sent from my iPhone using Tapatalk

oguzhan3434' Alıntı:
seyit beye yaptiginiz bi grup stickerden banada yaparmisiniz ? fiyati emeginizin karsiligini nasil isterseniz oyle yapariz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oğuzhan Bey özelden cvp attım ayrıca bahsettiğim shift patteri ekleyeyim özel mesajda resim ekleyemedim

0-4spd-Dana20.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,978
Kayıtlı Üye Sayımız
166,730
Kaydolan Son Üyemiz
Attila Aykan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR