Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 235,687

Etiketler
Hayırlı olsun. Maket olayı çok güzel. Bir öğretmen konuyu ancak bu kadar güzel anlatabilirdi. Selamlar.

adil bey proje konusunda sanırım sonuca yaklaştınız maket düşüncenize en yakın olanı herhal güzelde olmuş ellerinize sağlık projenize fikir bazında katkıda bulunmak istiyorum fikrim şu yatağın görüş alanını açık tutmak istiyodunuz makette gördüğüm kadarıyla he iki taraftanda kapatmışınız sağtarafdaki elbise dalabının boyunu kısltın 110 cm enini 100 e çıkarıp ordaki buzdolabını evyenin altına koyarsanız görüş alanınız açılmış olur ve inanın çok rahat edersiniz benim karavanım 11.5 m3 buna ramen yatakların görüş alanını tamamıyla açık bırakmata çalıştım aracımın kısa olmasına ramen ğören ve inceleyen kimselerden olumlu tepkiler aldım eşinizin sağlık durumunuda ğöz önünde bulundurduğunuz da bence önerdiğim değişiklik daha güzel olur diye düşünüyorum . kolaygelsin

Arabamızın üzerine " İKİNCİ BAHAR" olarak isim yazmak istiyoruz. Yedi yıl önce olduğu gibi, yeni bir yaşamın başlangıcı... Bu konuda önerilerinizi bekliyoruz.

Arkadaşlar acemilik zor iş. Eski sayfalardan bazı resimleri silmek istiyorum ama nereden silindiğini bulamadım. Yardımcı olur musunuz.

Adil05' Alıntı:
Arkadaşlar acemilik zor iş. Eski sayfalardan bazı resimleri silmek istiyorum ama nereden silindiğini bulamadım. Yardımcı olur musunuz.

Silmek istediğiniz fotografların altındaki no'ları yazarsanız silme işlemini yaparım. Atmış olduğunuz mesaj ve fotolarınızı 12 saat
süre içinde sizde silebilirsiniz. 12 saat sonunda mesaj ve fotolar kamulaştırılır

Selamlar

Önerileriniz doğrultusunda karavanımızın en son şeklinin maketini hazırladık. Şimdi yüklüyoruz. Bu şekil kesin kararımızdır. Artık değişiklik yapmayacağız. Bütün arkadaşlara önerileri için teşekkür ediyoruz. Arabamızın dışına da düğün davatiyemizdeki "İKİNCİ BAHAR" amblemini yazdırmayı düşünüyoruz.

Maketler çok şeker görünüyor. Her gördüğümde bir kez daha hoşuma gidiyor. Gerçekten bayıldım.

Artık değişiklik yapmayacağız.

Koridor genişliği kaç cm oldu?

tatlı su, atık su ve akülerin yeri nerelerdir, ( akülerin her biri 100A= 33kg )

adil bey olması gereken buydu işte çok harika olmuş ferah geniş bir görüş alnı umarım imalat aşamasında herşey istediğinizgibi olur kolaygelsin

merhabalar adil hocam ikinci baharınız hayırlı olsun imalat aşamasını merakla takip edeceğiz ...