Merhaba yeniden.. Bu sabah döndük, hemen ofise koştum, üzerimde hala Kenya kokusu var sanırım
Bu yolculuk piyangodan çıkar gibi bir zamanlamaya isabet etti, mesaiye döndüm hemen, yorgunluk derseniz.. hımm hayır batı afrika ile kıyaslanamayacak bir yorgunluk bu, şuracıktan ıstrancadan av dönüşünde bile daha yorgun olurdum.
Çok güzeldi evet. Mombasa büyüleyici, çok sevdim çok beğendim, kalmak istedim daha çok. Kenya Vadisi ise insanın ben burada kalayaım burda devam edeyim dediği yerlerden birisi. Gezinin en büyük süprizlerinden birisi ise, kabiru sürüsünü gözlemekte olan bir aslan ablanın 2 metra yakınına kadar yaklaşabilmiş olmamız
bizden hiç rahatsız olmadı (bu iyiye mi kötüye mi işaret emin değilim). çok fazla vahşi hayvan gözleme şansımız olmadı ama, aslan abla ve hemen önümüzden geçip ailesinin yanına giden dev zürafa bana yetti diyebilirim. doğa sahiden de büyüleyici.. tekrardan merhaba..
Çok güzeldi evet. Mombasa büyüleyici, çok sevdim çok beğendim, kalmak istedim daha çok. Kenya Vadisi ise insanın ben burada kalayaım burda devam edeyim dediği yerlerden birisi. Gezinin en büyük süprizlerinden birisi ise, kabiru sürüsünü gözlemekte olan bir aslan ablanın 2 metra yakınına kadar yaklaşabilmiş olmamız