Kia Sportage vs Hyundai Santa Fe

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Macera Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,372

Macera

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba

kuzenim şehirler arası kullanmak için kia sportage veya sante fe almak istiyor bu araçlar konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlarımın yorumları bizim için çok değerli olacak

Ynt: Kia Sportage vs Hyundai Santa Fe

merhaba bu tip araçlar hakkında çok genel bir fikrim olmakla beraber almayı düşünen arkadaşlarımdan dolayı biraz araştırma fırsatım olmuştu..hatta iş arkadaşım şu anda santa fe araştırıyor..santa fe sportage 'a göre daha heybetli ve geniş araç. sportage ise hyundai tucson'un kia versiyonu..altyapıları tamamen aynı..uzun yol konusunda ikisi de gereken konforu verecektir diyorum..bir hyundai kullanıcısı ve otomobil meraklısı olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki hyundai (ve kardeşi kia ) sorunsuz araç üretiyorlar..zaten hem tasarım hem de üretim politikası olarak taklit ettikleri firma toyota..ama şu da var ülkemizde suv konusunda kia kendisine çok güzel yer edindi.sorento' nun kendini kanıtlaması ve sportage'nin de satış başarısı tavsiyemin sportage olması yönünde..hatta geçen yıl ' kia suv da sadece iki araç üretir diğer firmalarda ilk üçe girebilsinler diye' şeklinde esprili bir reklamları vardı...bence piyasası olması açısından da bakarsanız sportage daha geniş ve konforlu derseniz üst gruptan santa fe sonucu çıkıyor.

kia daha güzel bence donanım teknik olarak santa fe birazdaha kötü arkadan ama ikiside aynı araç kore malı

ben santa fe derim hem daha geniş hemde daha konforlu :-\

merhaba
bende bu tarz bir araç almak istiyorum.

kia sportage
hyundai tucson
mitsubishi outlander
suzuki grand vitara

arasında seçim yapmakta zorlanıyorum.
outlander mt turbo aralarında motoruyla bana en yakın duranı, dış görüntü iyi ama iç tasarımı maalesef hoşuma gitmiyor.
eşim de suzuki grand vitaranın iç ve dış görüntüsünü beğeniyor.
dizelden ziyade lpg'li yada benzinli alıp lpg taktırmayı düşünüyorum.
özellikle outlander kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum.

santafe kendi segmentinde 1. sıradadır. (crv-rav4-kia gibi kıyaslama) her anlamda bu araçlardan üsütündür. hepsini kullandım uzun yol tecrübelerim var. bu sınıf bir araç alınacaksa santafe dn ötesi yok. polimeiğede gerek yoktur alın 1er gün kiralayın ne ddiğimi anlarsınız.
ama bu araç sınıfı bnim için saçma bir sınıf yüksek otomobiller sadece. hiç araziye girmiycem deniyorsa bişi diyemem sadece. ama gene de sallıyorum 2008 santafe alacağınıza 2003 grand cherokee crdi alın, her anlamda bu sınıftaki tüm arabları cebinden çıkarır, araziye de girerseniz bu arabları arkanız bağlar öyle gezersiniz...

Ynt: Kia Sportage Vs Hyundai Santa Fe

2003 honda crv, 2001 opel frontera 3.2 L ve 2 aydırda 2005 hyundai santa fe crdi kullanmaktayım sonuç santa fe 1 adım önde sonra opel frontera

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,727
Kaydolan Son Üyemiz
collodin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR