Kıbrıs'tan Erciyes'e...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pajerocyprus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,867
Ynt: Kıbrıs'tan Erciyes'e...

offroad klübünün sitesi için hazırlıkları yapıyoruz...umarım en kısa zamanda açarız...
not: offroad klübünün etkinliklerini izlemek için
www.kibristube.com dan 4x4 yazıp ara butonunu tıklamanız yeterli...

sevgiler
bülent

Arkadaşlar hepinizi tebrik ederiz. Denizleri aşıp gelmişsiniz, güzel bir etkinlik gerçekleştirmişsiniz. Hem Kıbrıs'ın hem de Türkiye'nin bayrağını dalgalandırmışsınız...

Ayaklarınıza sağlık...

Üstadım bunu senden duymak çok güzel... Bu gezinin Kıbrıs'taki yansımasıda oldukca güzel oldu. Çekimlerimizin montajları kısa süre sonra tamamlanacak
ve www.offroad4x4.tv de yayına koyacağız. Türkiye inanılmaz güzel bir yer. Her cm i pahabicilmez bir toprak. Yahyalıdaki insanlara hayran kaldım. Kısmet olursa yeniyılda yine gezi yapacağız. Bu sefer daha kalabalık olacağız. Sizlerde bize katılırsanız süper olur.

selam bulent, yilbasi icin gezi yeni yila ayarlansa bende katilmak isterdim, allah izin verse tabii....

plan, ve harita icin dusunun gardas?

ve bu yaptigignz gezi gercekten cok gurur verici. tebrikler!

şuan birkaç güzergah var. ne yalan sölim. tek araç olduğum için cesaret edip giremediğim yerler vardı. kalabalık olursak kamikaze olabilirik :smiley:)

Tum Ekibinizi bu cok guzel etkinligi gerceklestirdiginiz icin kutluyorum ve bizimle paylastiginiz icinde tesekkur ediyorum ... Erciyese normal arac ile tesislerin oldugu yere kadar yani 2,200 m. e herkes gelebiliyor da 3,000 m. nin ustune ciktiginiz guzergahi hic duymamistim bunu oralardaki tesislerin de bildigini sanmiyorum.. eger sizin icin cok zor olmuyacak ise elinizdeki cizim yada haritayi burda bizimle paylasabilirmisiniz lutfen .. Ayrica Yilbasinda ( oncesi /sonrasi ? ) planladiginiz yeni etkinligi cok iyi duyurmanizi diliyorum Bende dusunebilirim ... / Slm-Ertugrul

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR