Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan uyg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,094

hasan uyg

2.7 cherokee
Yer
istanbul / beykoz
Tarih 22 kasım 2009 geçen hafta tadı damağımızda kalan gezimizi bu hafta daha farklı bir yol izleyerek yeniledik. kılıçlı köyü,bozhane ve karakiraz olarak'dı bu haftaki rotamız.. güzel bir gündü keyifliydi en güzeli yeni güzel dostlarımız hepsine teşekkür ediyorum... gerçi benim geri dönüşüm çekici üzerinde oldu ama olsun...

SDC11230.jpg

Etiketler

Ynt: Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009)

Hasan arkadaşım merhaba,
geziye katıldığım ve sizler gibi insanlarla tanıştığım için ben de çok mutlu oldum. Umarım bu güzel ekibi dağıtmadan gezilerimize devam ederiz.
Bu arada akşam bizden sonra ne yaptınız ? çekici hemen geldimi ?
selamlar.

foto ve videoları eklicez ama biraz sabır lütfen. malum haftabaşı işler biraz yogun. bu kadar işin içinde bir de araba temizletmek var tabii :smiley:

özer bey biraz bekledik tabii ama tahminimden az genede 1 saat kadar sonra geldi çekici...araç şu an serviste sadece ön sol fren hortumu ve abs kablosundaymış problem....çok önemli bi şey yok

özer bey biraz bekledik tabii ama tahminimden az genede 1 saat kadar sonra geldi çekici...araç şu an serviste sadece ön sol fren hortumu ve abs kablosundaymış problem....çok önemli bi şey yok

Geçmiş olsun, önemli bir şey olmadığına sevindim.

geçmiş olsun, anladığım kadarıyla kötü bir şey yok, paylaşımınızı sabırsızlıkla bekliyoruz

Birkaç fotoğraf göndereceğim ama Barış'tan çekiniyorum arkadaşlar.
Bendeki fotolar, bir gezi organizasyonundan ziyade bir ( hatta birkaç / hatta 6-7 kere ) kurtarma operasyonuna ait fotolar gibi ;D

2009 11 22 BOZHANE 001.jpg

Alooooooo Barış, devam edeyim mi ?

2009 11 22 BOZHANE 013.jpg

2009 11 22 BOZHANE 015.jpg

arkadaşlar

bu hafta sonu gerçekleştirdiğimiz gezide beraber olduğumuz tüm arkadaşlara içten teşekkürler
ben de benim fotoları akşama yüklemeye başlayacağım

ancak şimdiye kadar yüklenenlerden anlaşılan şudur ki
yolda gördüğüm tüm araçların arkasına en az bir kere takıldım :D :D :D

hatta en son çekme halatını ön taraftan çıkarmadan,
maşallah gibi üstten geçirerek etabı tamamladım

beni dağ başında kurda kuşa yem bırakmadınız ya
allah hepinizden bin kere razı olsun :smiley:

bundan çıkartılacak dersler

1. Yükseltme kiti hayat kurtarır
2. Difransiyel kilidini icat edenin sevabı çok büyük
3. MT lastik bu devirde olmazsa olmazımızdır.
4. Çekme halatı olmadan araziye girilmez

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.