Kings Go Ahead (benim kara bela zj)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,658
Ynt: Kings Go Ahead (benim kara bela zj)

Baran 54' Alıntı:
leventcim kızmazsan biraz düzeltsek. ;)
Çok teşekkür ederim,suzikiden çok şey öğrendim, bu araca bu site ve sizler sayesinde sahip oldum...beni sizler yarattınız :smiley:
eski bir suzucu olarak kızma olurmu. ;) aracın hayırlı olsun. ;D

olurmu canım kızcak ne varki. tabiiki suzuki den çok sey öğrendim, hala da derim bu kategorideki en verimli araçtır. 1.6 motorla harikalar yaratıyor....suzuki olmasaydı jeep in bu kadar iyi bir seçim olduğunu nasıl hissedebilirdim :smiley:

Etiketler

Hayırlı olsun dostum, güle güle, kazasız belasız, bol çamur ve mangallı günlerde kullan. ;D

ellerinize sağlık güzel araç olmuş bayağı emek ve zaman harcamışsınız bu araçlar gerçekten çok iyi işletim giderlerini yazabilirsen suzukiden dönebilirim. :-\ inan bende karasızım

Tolga bey güzel dilekleriniz için teşekürler....ben de de vitara vardı...güzel ve verimli bir araçtır vitara ama şunu söliyim bi kaç gömlek fark var arada, binmen lazım dediğim fakları anlamak için...jeep bölümünü incelerseniz epey bi bilgi sahibi olacaksınız zaten...bi kaç yerde de yazmıştım 1 sene vitara ile tecrübe edindim ama şu an net bi şekilde şunu düşünüyorum zaman kaybetmişim...

kolay yükseltilebilen, her parçasını bulabileceğiniz bir araçtır zj...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45641.msg512175#msg512175

bir iki foto daha ekleyim...

Görüntü005.jpg

guzel resimler bir araçmı çektiniz yerde strap var da aracı goremedim. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri