Kings Go Ahead (benim kara bela zj)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,658
Ynt: Kings Go Ahead (benim kara bela zj)

arkada bi toyota vardı fj70 o battı onu çekerken ben battım, bize yardıma gelen mazda yola girer girmez battı, onu kurtarmaya çalışan pajero battı vs vs, 4x4 traktör de tam batıyodu son anda bizi kurtardı...

Etiketler

997799' Alıntı:
arkada bi toyota vardı fj70 o battı onu çekerken ben battım, bize yardıma gelen mazda yola girer girmez battı, onu kurtarmaya çalışan pajero battı vs vs, 4x4 traktör de tam batıyodu son anda bizi kurtardı...
bu gercekmi herkez battı yani resim olsa süper olurdu . :eek:

997799' Alıntı:
Çok iyi yaa ;D ;D ;D

levent hocam tam hayalimdeki araçtan almışsınız lastiklerinizde çok güzel yakışmış tam bir karaboğa allah kazasız belasız binmek nasip etsin.Darısı başıma

jeepleri o kadar inceledim her bulduğum resme baktım ama kardeşim bu zj gibi de görmedim yakışıklı babayiğit ben burdayım diyor diğer jeep ci arkadaşlar kızmasın bu benim şahsi görüşüm.

Teşekkürler Erol bey, arazide gerçekten devleşiyor, çamuru çok sevdi, niye çamurlandın diye kızan da yok yıkamacıdan başka :smiley:

3.lü zj

DSCF8852.jpg

997799' Alıntı:

iyiki ordan bende gecmemisim ;D

bu canavarları görüpte hayran olmamak mümkün mü bir kar yağdı korkudan sokaktan çıkamadık.Şuraya bak canavarlar dağlarda geziyor.Biz buradayız diyorlar...

levent hocam aracınız şu an kaçpara yakıyor biliyormusunuz.

Erol hocam yakıtı olay bende biraz karışık...normal yol lastikleriyle 2 ay önce 200-215 civarı uzun yolda yakıyordu...
ben aracı 2. araç olarak sadece hafta sonu kullanıyorum, kullanırken de arazide max 30 km ye çıkıyoruz çoğu zaman çok çok daha yavaş 1-2. viteslerde bazen takviyede, parkurumuzun zemini gerçekten çok çok ağır, yarın falan 1-2 foto daha eklerim ne dediğimi tam olarak görürsünüz, o nedenle yakıtı şu demem zor ama şunu söyliyim daha önce benzinli vitara kullandım aynı parkurda bu araba ondan daha az yakıyo diyebilirim, çünkü vitarayı bu arabayı soktuğum yerlere bile sokamıyordum, yaklaşma uzaklaşma açılarına inanın ben dahil kimse inanamıyor, aracı ilk aldığım zamanlarda millet biraz gülüyordu bu arabayla mı off-road yapıcan diye şimdi biz gülüyoruz :smiley:
yakıta geri dönersek, aynı parkura biçok marka ve cc de araçla gidiyoruz çok net söylüyorum benimle aynı yerlere giripte benden az ykan bi araç yok, en yakını dizeller onlar da aynı tl yi ödüyor, mesele ben 80 tl yakıyosam o da 80 tl yakıyor gibi...yolunuz düşerse bekleriz sağ koltukta birazda frene siz basın :smiley:

Levent bir yerlerde aracın yüksekliği nedeniyle biraz ürktüğünü yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam ne yaptın alıştınmı yüksekliğe çünki ben bir kaç gündür eşime aldığım citroen saxo ile arada bir trafiğe çıkıyorum kendimi çok kötü hissediyorum onun için sordum ;D ;D ;D

abi alemsin valla :smiley: citroene binince kasislerde popoyu yukarı kaldırma isteği oluyormu ben corolla da öyle yapıyorum ilk yarım saat :smiley:
aslında yükseklik olarak kastettiğim yüksek yerlerden inerken demek istemiştim, çok sağlam yüksekliklerden iniyoruz yükseklik korkum var :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri