Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Quasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,617
Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010

Mesajın ilk sayfasında en üstte yazmış oldugum listeyi uygulayabiliriz. Ancak bu 3-4 günlük bir kamplı programı demekdir. kamp malzemeleri, çadır vs. gerekir. Eğer yerli katılımcıyı sağlayabilirsek bunu deneyebiliriz seneye temmuz gibi. sanırım 10 kişi yeterli olur.

Etiketler

sevgili quasar bu güzel gezi icin aradigin on kisiden birincisi benim

Quasar' Alıntı:
Çuğun Baraj Gölü,
Mutlaka balığını tadın derim. Göl kenarında çok güzel piknik alanı olduğu gibi restoranı da var.
muhtesem manzara insani mest ediyor

bu ve bunun gibi tarihi eserlerimize sahip cikilmadikca yikilmaya eskimeye mahkum kaliyo eserler ama halen etkileyici

schatz' Alıntı:
sevgili quasar bu güzel gezi icin aradigin on kisiden birincisi benim

Tabiki Schatz memnun oluruz, ama senden başka kimsede çıkmayacak sanırım bu siteden. Acaba diyorum yanlış siteyemi üye olduk ne dersin. Bir ara Rap çilerin daha duyarlı oldugunu duymuştum. Acaba orayı mı denesem ne.

schatz' Alıntı:
bu ve bunun gibi tarihi eserlerimize sahip cikilmadikca yikilmaya eskimeye mahkum kaliyo eserler ama halen etkileyici

Bu büyük bir sorun maalesef. Tarihi eserlerimizin kıymetini ne devlet nede vatandaş olarak bilemiyoruz nedense. Bir tarihçi bu durum için, memleketimizin her yerinin tarihi eserle dolu olmasından kaynaklandığını söylüyordu. Kimbilir çok az olsaydı kıymet biliridik belkide. Ama ben nesil olarak her açıdan çok vefasız bir mirasyedi toplum olduğumuzu düşünüyorum.

Quasar' Alıntı:
Çuğun Baraj Gölü,
Mutlaka balığını tadın derim. Göl kenarında çok güzel piknik alanı olduğu gibi restoranı da var.
görüntüye bakarmisin sanki kuzey denizi harikaa

denemek lazim ama dogayi seven insanlarida sever ve duyarli olur diye düsünüyorum ,ben umutluyum bakarsin katilirlar.

isin tuhaf yani aslinda bizim ülkemizde bazi tarihi eserlerimize cokkk önem verilir mesela politikacilarda oldugu gibi

Quasar' Alıntı:
Hirfanlı Baraj Gölü
Balığını tadın, suyuna girin. Anadolunun ta kendisidir bu topraklar; taşı bile adam eder. Adamı ise taş gibi adam eder.
kesinlikle bu bölge etrafinda bir evim olmali diye düsünüyorum bence sende düsünmelisin üstelik senin kitap yazmak icin bundan daha güzel bir yer bulacagini sanmam

sevgili quasar neden yadirgiyosun ki daha insaat calisma alanina bir uyarici levha koymaktan aciz bir toplumuz ,allah devlet babaya zeval vermesin...

Quasar' Alıntı:
Çuğun Baraj Gölü,
baligini da tadarim ,piknigimi de yaparim ohhh sefam olsun

schatz' Alıntı:
isin tuhaf yani aslinda bizim ülkemizde bazi tarihi eserlerimize cokkk önem verilir mesela politikacilarda oldugu gibi

Evet çok doğru, sadece onların kıymeti var zaten. Dev gibi, kaleye benzeyen tarihi mezar anıtlarının ülkemizden kaçırılıp yutdışında müzelerde yeraldıgını görüyoruz maalesef. Üstelik halk bilinçli olmadıgı gibi kendi elleri ile kendi tarihini satıyor. Ama beceriksiz ve basiretsiz politikacılarına da kıyasıya sahip çıkıyor.

schatz' Alıntı:
kesinlikle bu bölge etrafinda bir evim olmali diye düsünüyorum bence sende düsünmelisin üstelik senin kitap yazmak icin bundan daha güzel bir yer bulacagini sanmam
Sevgili schatz bence çok iyi bir düşünce bu, mutlaka gerçekleştirmelisin. Ama benim €€€'larla ve $$$'larla aram pek iyi olmadıgı için zor gözüküyor. Ama çadırda bu güzel manzarada kalınabilir. Veya €€€'larla ve $$$'larla aramın düzelmesini bekleyebilirim ki bu bekleyiş de sonsuza kadar uzayabilir tabi

yikilmis da olsa bence halaa cok etkileyici.