Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kısırkayada soft offroad yaparız, kumda oynar iki tümsek geçeriz, sonrada gidip kavakda balık yeriz abi diye başlayan gezimiz
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
kürşat sanırım bu hafta maslakta arka tampon yaptıracaksın : ))))
yalnız ben iyiki yok muşum. kesin beni kurtarma çalışması yapardanız.
üçünüzünde aracı yüksek ben yanınıda yer elması gibi kalırdım
tekrardan geçmiş olsun....
benim araba yarın gidiyor maslak a... cumaya kadar orda.. tüm ıvır zıvırları yapılacak.. şu karter muhafazayı bulmam lazım bu hafta... bugün o küçücük gezide bile anladım ki... kesin şart...
orda sizlerle karşılaşmak bizim içinde süpriz oldu ,o dere yatagı gerçekten çok tuzak bir yerdir ,ortadan degil en sol taraftan az çapraz şekilde geçilmesi gereken bir yer .bizde ilk geçtigimizde takılmıştık ve tek araba olarak,direk tampon oturuyor ve tekerler boşta kalıyor eski arabamla .
Evet haklısınız, bizde sonrada farkettik. Ama dıştan bakınca o kadar batak olabileceğini tahmin edemedik özellikle G4 disconun batacağını hiç hesaplamamıştık hatta o öncü kuvvetti, o bahsettiğiniz en sol kısım ilk bakışda daha ürkütücü geldi sanki araba komple içine gömülecekmiş, bataklışmış gibi duruyordu. Allahtan karşıda yere batmış büyük bir kaya vardı yoksa ordan çıkartamazdıkda araçları. Siz nasıl çıkartmıştınız?
iki saat çabalamadan sonra tabiki faydasız ugraştan sonra ,bir 4x4 ısuzu ile karşılaştık, onlara derdimizi anlattık ,onlarda bizden çok çekinmişti bizim araç resmi araç görünümlü oldugu için ;D ;D,onlar kuru zeminden uzun bir halatla bizim aracı çektiler tanpon çamurdan kurtulunca orayı atlatmıştık.
Hasan abi, sen de fena batmışsın yahu, tek araç zor olmuştur. Benim orta kilit çalışsaydı daha farklı olurdu, basit bir pim arızasıymış bugün hallettik. Hele ARB arızası hiç hesapta yoktu ama öncü kuvvet olacak araç bobtail Range dir bu bir gerçek
Serdar kardeş senin arazi de artık hepten "N" konumuna gelmiş! ;D