Kişisel Galeri (Cevdet)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 524
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,745

Etiketler
Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet)

Kırsal'da çocuk günlüğü;2.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Her yeni resminizde kendinize bişiyler katıyorsunuz. Bunu izlemek keyif veriyor.
Saygılar.

valla hemen hemen her fotoğrafınızı titizlikle inceledim. tebriklerimi gönderiyorum. makro çekimleriniz çok başarılı. çektiğiniz fotoğraflar öylesine betimleyici ki o kareyi gerçekten olabildiğince güzel anlatıveriyor.

tebrikler devamını dilerim

Teşekkür ederim ziyaret ve beğeninize;onur duydum..

Birkez daha '' Kirlenmek güzeldir bir çocuk olarak ''...
Emeğinize, ruhunuza sağlık Cevdet bey..
sevgilerimle,
Dostçakalın..

Abant Faytoncuları Ve Manzarası..[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Yine her zamanki gibi müthiş kareler.. yine her zamanki o atmosfere çekiveriyor insanı... sizi takip etmek büyük bir keyif. özellikle çocuk fotoğraflarınıza bayıldım.

Obelia' Alıntı:
Yine her zamanki gibi müthiş kareler.. yine her zamanki o atmosfere çekiveriyor insanı... sizi takip etmek büyük bir keyif. özellikle çocuk fotoğraflarınıza bayıldım.
Teşekkür ederim ziyaret ve beğeninize..

merhaba Cevdet bey fotoğrafçılığı yeni merak salan biri olarak resimlerinize bakmaya doyamadım.... emegınıze ruhunuza sağlık... iyi gezmeler

mustafae' Alıntı:
merhaba Cevdet bey fotoğrafçılığı yeni merak salan biri olarak resimlerinize bakmaya doyamadım.... emegınıze ruhunuza sağlık... iyi gezmeler
Teşekkür ederim beğeninize mustafa bey..

Ruh var, estetik var, doğallıkla birlikte doğanın ta kendisi...
Sevgiler Cevdet bey..
Ruhunuza sağlık..