Kocaeli Körfez - Çenedağ Off-Road Gezisi (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uzman41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,191
Ynt: Kocaeli Körfez - Çenedağ Off-Road Gezisi (07 Mart 2010)

Haluk abi bende Kocaeliden..Merkezden..sizinle birlikte bir gezide bulunmak çok mutlu eder beni..
MSN.de online olduğunuzda konuşmak isterim.. mail adresinizi ekledim.. (thelastfall@w.cn)
bu arada fotoğraflar ve videolar muhteşem..

Etiketler

düzeltiyorum MSN Adresim: ergulenes@hotmail.com ..birazdan ekleyeceğim sizi haluk abi.

Ciiddi emek sarfedilmiş ve keyifli bir gezi olmuş. Görsellerin canlı olması o anı en azından bir sürede olsa oralara götürdü beni.. Haluk bey ; paylaşımlar için tşk.

BU GEZİYE Bİ DE OTO ELEKTRİKÇİYLE, AVUKAT LAZIM VE EMEKTAR NİVA

başkan yine yapmış yapacağını.güzelbir keşif olmuş emeğinize sağlık.

çok güzel mucadele gerçek offroat ruhu tebrikler bizede nasip olur inşallah benim xj 41 dh 143 pilaka kocaelini iyi biliyor belki tanırsınız.yeni ladım henüz hazırlayamadım inşallah birgün katılırım aranıza.

güzel gezi olmuş,

paylaşım için teşekkürler.

selamlar.
Mesut

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.