Kocaeli Samanlı Dağları - Jeep Safari ve Kamp (1-2 Eylül 2007)(Diğer Geziler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KODOSK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,521
Ynt: Kocaeli Samanlı Dağları - Jeep Safari ve Kamp (1-2 Eylül 2007)

cok ılgın bı lınc gırısımı gıbı geldı kendımı tarıkat uyesı gıbı hıssettım :( oysakı yaptıgımız her organızasyonda ıckı vardır.. erkanında dedıgı gıbı kalabalık ve daha yenı tanısma ortamları olusacagı ıcın formlaıte ıcabı soylenmıs bır sey bu..

gelelım sevgılı haldun abının "absinte" olayına ornektede goruldugu gıbı kodosk olarak herhangıbır tarıkat yada bellı cemaatlerle baglantımız yoktur :D ayrıca absınth sabahında kımsede bısy yoktu sadece ben yanlıslıkla kuru agac yerıne yas agac kesmısım odun yapımı ıcın okadar :D sonrada kestıgım agac ıcın temaya 100 agaclık bagısta bulundum vıcdan azaabından
bence bunda bukadar buyutulecek abartılacak bısey yoktur yanlıs anlasılmalara mahal vermeyelım sadece yapılmıs basıt bır uyarıydı okadar
haydı herkes gezıye ben absınthe lerı burdan kolılere koyup yolluyorum ;)
herkese sevgıler

Etiketler

doğma büyüme gölcük'lü olan ben biraz hemşehircilik yapıp konunun anlaşıldığını ve büyütmememiz gerektiğini düşünüyorum.kendini doğada ifade eden çocuksu ruhumuz adına şerefe.kodosk'lularla tanışmayı zaten çoğu hafta sonunu sapancada geçiren ben isterim tabii.yalnız yalnış hatırlamıyorsam 2 eylül'de şile'de yarış yok mu?bu durumda üzülerek bu organizasyonda olamayacağım ama olan arkadaşlara şimdiden bol eğlence ve macera diliyorum

KODOSK ve ophtha arkadaşlar, gezi organizasyonu hakkında biraz daha detaylı bilgi verirmisiniz?
Etaplar (zemin, zorluk dereceleri), geçilecek yaylalar (özellikleri, aktivite varmı), molalar (sayısı), konaklama vb...

Mümkünse açık isimlerinizi de... Teşekkürler...

Gelmek isterdim..ama Şilede son yarışlar yapılacak...:(

Evet Şİle'yle kötü çakışmış. Neyse bir dahaki sefere. Gezi 1 eylül Cumartesi 14:00 da İzmit merkezde bulunan Fuar içinden başlayacak. Yuvacık sapağıdan yaklaşı 17 km barajı çevreleyen yoldan aytepe yaylasına ulaşılacak(buraya kadar yol asfalt). Ormaniye kulübesinden yaklaşık 300 metre sonra sol taraftan orman yoluna girilecek. Yaklaşık 3 kilometre orman yolunda ilerledikten sonra , eski yaylaya girilecek , buradan kungul tepe denilen mevkiye , oradanda orman içerisinden eski iznik yoluna inilecek. Eski iznik yolundan menekşe yaylasının alt tarafında bulunan Papaz çayırı denilen düzlük araziye gidilecek. Kamp burada kurulacak. Çadır konaklamalı yani. Arazide su problemide yok. Ertesi gün Menekşe yaylasını ziyaretten sonra Bahçecik rotası üzerinden Aynı yola ineceğiz. Normal yolun zorluğu yok. Ama bizler için her zaman anlık yaratılacak zorlu parkurlar var:smiley: . Yol Toprak . Bugün ve yarın yağacak yağmurlarla ne olur bilemem. Bu arada kusura bakmayın kendimide tanıtamadım. HAKAN TANTA . KOCAELİ DOĞA SPORLARI KULÜBÜ Başkanıyım. Aynı zamanda KYÖD arama kurtarma ve medikal ekibininde başkanlığını yürütüyorum. Diş Hekimiyim. ( Yani Boş zamanlarımda :smiley:)

Hakan bey dediğiniz gibi bir dahaki sefere inşallah Gezenbilir ekibi olarak tanışırız...Farklı bölgelerden değişik arkadaşlarla tanışmanın hepimizi mutlu edeceğine inanıyorum...Zaten amaçta yaptığımız aktivitenin yanında tanışmak değil mi?

Kalın sağlıcakla...İyi geziler....

Hakan bey bende gelmeyi ve sizlerle tanışmayı, aynı kafadan arkadaşlarla tanışmayı çok isterdim ama bende Şile deki yarışları izlemeye gidicem.Umarım birdahaki sefere gelebilirim.Sizlere kazasız belasız iyi gezmeler diliyorum ve fotolarınızı bekliyoruz.

Saygılar;

Bu arada kendimizi çok iyi tanıtmadık herhalde :smiley: Kodosk olarak gezenbilir üyelerinin tamamının hoşlanacağı aktivitelerimiz var. Üyelerimizdende yoğun katılım oluyor. Paintball sahamız , dalış okulumuz , sörf ve katamaran okulumuz, kartepede faaliyet gösteren kayak okulumuz , bunun dışında 16 branşta faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu yıl 22 metrelik bir yat satın aldık . inşallah adalara geldiğimizde sizlerinde olduğu bir mekanda görüşüp tanışırız.

Bu da bizim denizlerdeki 4x4 'ümüz

DSC00474.JPG

Deniz sezonu bitmeden bir deniz faaliyeti yapsanız da ben de katılsam :smiley: ben yazın denizden çıkma taraftarı değilim pek :smiley: Adalarda buluşma fikri çok güzel

Hakan bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...
Görüşebilmek dileği ile... sevgiler...

TEKNEYLE GELİRKEN HEYBELİ ADANIN ARKASINDAKİ ÇAM LİMANI DENİLEN KOYDA GECELEMİŞTİK. O GECEYİ UNUTAMAM. AYRICA BİZİM EN UZAK GEZECEĞİMİZ YERLER BOĞAZ VE ADALAR OLACAK MUHTEMELEN.
ŞU AN TEKNENİN YOLCU KAPASİTESİNİ ARTTIRDIK. BUNUNLA İLGİLİ DENİZE ELVERİŞLİLİKLE İLGİLİ PROSEDÜRLERİ HALLEDİYORUZ. BÜROKRASİDEN KURTULUR KURTULMAZ ORADAYIZ :smiley:

Hakan bey selamlar; nerede bu klubünüz? Tesislerinizi ve imkanlarınızı gezenbilir grubu olarak görmek isteriz...

Kulüp büyüdükçe mekanlarda genişliyor. Kayak okulu The greenpark kartepe resort otele bağlı kadı konağı denilen mekanda , dağ arama kurtarma ve kayak okulumuz yerleşiyor, genelde kış mevsiminde faal , dalış okulumuz kocaeli il kriz merkezinde bulunuyor ( fuar içinde), burada depolarımız ve eğitim salonlarımız mevcut. Aktiviteler için buluşma noktamız orası yani. Paintball sahalarımız Bahçecik'te , sadece oyunlar ve turnuvalar olduğunda bizden birileri oluyor. Sörf ve Katamaran okulu ise Marmarista . Fransa'ya bağlı Ucpa ( Fransız açık hava sporları birliği) ile ortaklaşa yıllardır istikrarlı bir şekilde süren eğitim kamplarımız oluyor. Diğer lokal kulüpleri gibi değiliz. Bizim buluşma noktamız aktiviteler. Onun dışında aktivite dışında zaman geçirdiğimiz mekan izmit marinada bağlı bulunan yatımız. Merkezimizi sorarsan benim kliniğim :smiley:. nedenine gelince daha önceden bir irtibat bürosu kiralamıştık. Fakat yine herkes bana geldiği için boşuna kira vermeyelim dedik ve kapattık. Kulüpteki tek profesyonel arkadaşımız , yatın bekçisi şadi. Bütün arkadaşlarımızla birlikte gönüllü olarak işleri yürütüyoruz. Kulübümüz ekipman yönünden oldukça zengin. Düzenleyeceğiniz aktivitelerde elimizden gelen desteği sağlarız. Dağ bisikletlerinden , dağcılık ekipmanlarına , arama kurtarma ekipmanlarından, dalış ekipmanlarına ve daha sayamayacağım bir çok ekipmanımız doğa sporlarına gönül veren herkesin hizmetindedir. Sitemizden daha geniş bilgi alabilirsiniz
www.kodosk.org.tr

Hakan bey Valla süper bir oluşum içindesiniz ve sizi yürekten tebrik ediyorum.Bununla birlikte umarım başka bir aktivitenizde görüşür ve tanışırız... :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR