KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları Görselleri (09 -10 Haziran 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vision Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,363
Ynt: KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları Görselleri (09 -10 Haziran 2012)

Eleştirileriniz dikkate alınacaktır.İlginiz için teşekkür ederiz.

Etiketler
Ynt: KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları Görselleri (09 -10 Haziran 2012)

Merhabalar,
Benim şahsi düşüncem organizasyon görsel olarak süperdi sponsorlar süperdi
1.) Fakat akşam silah sesleri sabah ezanından sonraki silah sesleri hiç hoş olmadı bu tür organizasyonlar yaylada yapılıyor normaldir bunlar diyenler oldu ama olmaz organizatör kulüp bunun önüne geçmesi lazım nasılmı jandarmayı zamanında çağırıp getirtseydi hiç silah sesi duymazdık sahneden anons geçiyorlar silah atmayın diye adam sahnenin önünden saydırıyor
2.) Yarışlara gelince birkere doğru düzgün yarışmacılara birifing verilmedi yarışmacılar nasıl yarışıcak format nasıl bilmiyorlardı benim bildiğim 2 tur atılıp 2 turun toplamı alınıp ilk 8 i eleme usulü ile sonuçlar belirlenecekdi fakat böyle olmadı bir yarış formatını nasıl açıklanırsa öyle devm eder kimse formatı kafasına göre değiştiremez
3.) Kurtarma operasyonu batak olan ve son kapıların oraya ayrı ayrı traktör ve jsb koyulması lazımdı
4.) Yarış sonuçları dereceleri ile birlikte nerede ilan edilecek
5.) Start masasındaki görüntü oradaki muhabbet oradaki duruşlar hiç hoş değildi
başta dediğim gibi benim şahsi düşüncem yazdıklarım kimse darılmasın kızmasın.
Sağlıcakla kalın

ilaveten bundan sonraki organisazyonlarda anons sistemi daha aktif kullanıla bilir. zaten tesisat vardı. genç arkadaşlardan bir tanesi hem yarışanları hemde yarış esnasındanki enstanteneleri canlı olarak anonslasaydı seyirci daha adapte olmuş olabilirdi. Bu bana alakasız bir izleyi tarafından geldi bende burada yazmak istedim

Organizasyonda tüm emeği olan arkadaşlara teşekkür ederim. bende hem bu tip aktiviteleri organize eden ve katılan arkadaşlara bir kaç şey yazmak istiyorum. (ilk aktivite olduğundan bazı aksaklıklar normaldir diye düşünüyorum.)
1: uzaktan veya akşam gelecekler için odun dağıtımı çok önemli bir husus malum yaz ayıda olsa yayla gece çok soğuk oluyor.
2: malesef katılanların çoğu bizlerden olmasına rağmen yarış bitiminde ortalıkta çöp ve bira kutularının her yere atılmasının izahı yok
3: tüm organizasyonlarda olduğu gibi sabahın ilk ışıklarında araçlarını çalıştırıp gaza basanlara veya o saatte müzik çalınmasına ne
demeli ?
4: Ailelerin olduğu bir ortamda, heleki insanların çok geniş bir alana yayıldığı bir yerde değil silah atmak çıkarmak bile kendisine dahi
saygısı olmayanların yapabileceği bir gereksizlik olduğunu düşünüyorum..

Bu olumsuzluklar umarım sadece benim için geçerli değildir. bu konuda neler yapabiliriz bunları tartışmak gerekir..

Sapanca da bu sene ilki yapılan bu organizasyonun ardından olumlu yada olumsuz eleştiriler mutlaka olacaktır.
Çalışan çabalayan insanların hataları veya noksanlıkları olabilir, çalışmasalar zaten hiç olmazdı !
Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.Amaç offroad ve kamp, doğa ile iç içe olmayı seven insanları bir araya getirmekse bu tür organizasyonlar çok önemli...Sadece yerel düzeyde değil ulusal düzeyde de yoğun katılım olması ilerisi için bu sporun gelişmesi ve yayılması için çok önemli. Ben tekrar bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür edeyor,bir daha ki organizasyonda tespit edilen noksanlıkların da giderilerek her şeyin daha da güzel olacağını temenni ediyorum...Sapanca/ Sakarya teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,633
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR