KÖYCEĞİZ BELEDİYE KAMPİNG & ÇEVRESİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,242
Ynt: KÖYCEĞİZ BELEDİYE KAMPİNG & ÇEVRESİ

Seyfettin Hocam, paylaşım için teşekkürler.
Fotoğraflarda netlik problemi var. Sanırım fotoğraf makinası "makro" konumunda kalmış galiba.

Etiketler

Şirin Kardeşim,
Haklısın,Tüm fotolar telefon kamerası ile çekildi.
Bazılarının boyutunu küçülttüm ama pek bir şey değişmedi.
Eskiden ve hala fotoğraf cekmeyi(2adet Rus Markası aklıma gelmedi)ve anlık tesbiti severim.
Çağdaş,ucuz,elektronik bir makina almalıyım.
teşekkürler

Bende de halen eski bir Zenit (122) var. Gayet dayanıklı makinalar. :smiley:

Gezginin gezilerden elinde kalan en değerli anıları gezi sonrası fotoğraflarda yaşıyor. Bu nedenle fotoğraflar önemli.
Günümüzde dijital makinaların ucuzlaması ile iyi fotoğraf çeken bir makina almak sorun değil. 150-200TL'ye bile gayet güzel çekim yapan makinalar var. Megapiksel filan çok önemli değil. Günümüzde en düşük çözünürlük 10MP dolayında ve bence ideal çözünürlük de bu civarlarda olmalı. :smiley:

airboat' Alıntı:
KATRANCI:Eskiden Orman bakanlığına bağlı tesismiş.Şimdi özelleşmiş.Fethiye Köyceğiz karayolu üzerinde 2klm içerde.Güzel bir koy.Karavan ve çoğunlıkla çadır yerleşimi.Ramazan ayı içinde gitmiştik.Ben çok kalabalık gördüm.Kampingci bir arakadaşa bu ne kalabalık böyle dediğimde
bu kalabalık mı,siz ramazan öncesi görmeli idiniz,adım atacak yer yoktu dedi. Konaklamazsanız bile
giriş ücreti ödüyorsunuz.Karavan 40Tl Çadır 20 TL idi.Hediyelik eşya reyonları,çağocağı var.Sukaydırağı var.Özelleşmiş ya hepsi ücretli.
Bunaltıcı bir sıcaklık var,Rüzgar hiç yokmuş.Çadırlar arası 1 mt ya var ya yok.Bütün yerler numaralanmış.
Bence Bu kampta en büyük tehlike;bir yangın çıkma olasılığı.Kampa giriş tamamen çamlık. Yangın çıktığında kaçmak mümkün değil.Kurtulacak tek yer deniz tarafı. Birkaç görüntü.

Bu tarihden buyana KATRANCI ile ilgili TEST YAYINI nedeniyle yükleyemedim.Bu akşam birkez daha deneyeceğim.

airboat' Alıntı:
kATRANCI GÖRSELLERİNİ HALA KABULETTİREMİYORUM

Hocam bakalım ben kabul ettirebilecekmiyim? Kuşbakışı katrancı

DSC09457.JPG

Ben de deneyeyim bakayım.
(Firefox kullanıyorum)
Sorun yok... :smiley:

Cavid Sezen

gezi_25.JPG

Cavid hocam kabul et.Ben daha cesurum :D Daha uca gitmişim ;D .Seyfi hocam sıra sizde,bekliyoruz sabırla gezenbilirle aranızdaki resim kabul ettirme problemini çözmenizi :smiley:

İş başa düştü,deneyeyim bir daha......
Ben internete motzilla olarak giriyorum,Şu anda konulara Autlok e-Maillerimden girip Yanıtımı
internet expolorer den göndereceğim.Resimler jpg/paint olarak gönderilecek.
Şu anda sayfamın sol altında (!Sayfada hata) uyarısı var.
E-postayı gönderip sonraki posta ile resim yükleyeceğim,
Kabul edilmezse bu iletide siliniyor.

Şu anda Motzilladayım.
Sayfada hata yok,
Benim konum olan bu sayfada ileti yazdığım yerdeki Dosya Ekle Bölümünde Beyaz kolon sağında "gözat"
butnunu kullanarak resim yüklemem gerekiyor.
Diğer konulara yanıt verirken ;dosya yüklme bölümünde Gözat yok.Beyaz kolon üzerinde "Dosya seç"
ve (Dosya seçilemedi)yer alıyor.Ben Dosya seçmede eskide kaldım yenisi ara sıra görünüyor.
İşde budur halim,Şimdi yeniden yükleyeceğim.
Fotolar aynı cepten cekildi cekilien foto sayısı 400 civarında ve bunun enaz 150 adet forma sorunsuz yüklendi.

Sanki Abdülhamit sanürü.....
İşin asıl üzücü yanı 15 Şubat dan bu yana hemen her iletimde yükleme yapamadığımı,Moderatörümüze,Teknik Adminlere duyrmaya çalıştım.Fotoların yüklenemediği Yeni Forumda
yer aldığı halde yetkili dostlardan hala iki aydır ne ses var ne soluk.

FORUM YÖNETİCİLERİ LÜTFEN BİR ÇÖZÜM ÜRETSİN!

Seyfettin hocam sizinle özelden yazıştığımızda yazdığım gibi ve defaten yönetimden arkadaşlarımızda
belirttiler,test yayınındayız ve değişik problemler var düzeltilmeye çalışılıyor.
Teknik Adminimiz ile birkaç gün önce görüştüm ve çalışmasının devam ettiğini belirtti. Foto yükleme
konusunda bende sıkıntı yaşıyorum ve kendim değişik yöntemler deneyerek sorunu aşmaya çalışıyorum.
Siteminize duyarsız kalındığı algısı oluşmasın diye tekrar yazma gereği duydum, konu biz yüneticilerin
çözeceği türden değil. Anadolu insanımızdan güzel bir sözle sonlandırmama izin verin.

Kendisi himmete muhtaç dede gayrıya nasıl himmet ede.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR