KÖYCEĞİZ BELEDİYE KAMPİNG & ÇEVRESİ

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,244
Ynt: KÖYCEĞİZ BELEDİYE KAMPİNG & ÇEVRESİ

Göcek devam,

718.jpg


720.jpg


722.jpg


725.jpg


727.jpg
 

Etiketler
Ynt: KÖYCEĞİZ BELEDİYE KAMPİNG & ÇEVRESİ

Dalaman Belediyesi sınırları içinde yer alan SALSALA koyundayız.Dalaman ilçesine 10klm uzaklıkta.
Çok güzel bir koy.Ulaşım asvalt yeni yapılmış.İşletmeye de kanımca yeni açılmış.Güzel bir denizi ve plajı var.İşletmesini Dalaman belediyesinin yaptığı,Cafe Barı,Su bisikletleri,Piknik alanı,Duş,vb hizmetler veriliyor,fiyatlar oldukca ucuz.Kampingi yok.çadırla kalınabilir.Balık avcılığı hobisi olanlar için oldukca uygun.

Koy; Salsa,Salsala,Salasa isimleri olarak tanınmakta.Osmanlı döneminde bu bölgede çıkarılan madenler
yada kesilen keresteler bu koydan mısıra gemilere yüklenilerek gönderilirmiş.
Dalaman tarım işletmesi sınırları içinde yer alan Tren Garı var.Ama Muğla ili sınırları içinde Demiryolu
yok.Gar var ama Şimendifer yok.Oda ayrı hikaye.
Hikayeyi bilenlere sayfam açık.Anlatabilirler.

900.jpg


901.jpg


903.jpg


903.jpg


904.jpg
 








Ynt: KÖYCEĞİZ BELEDİYE KAMPİNG & ÇEVRESİ

Güneşin yüzünü göstermeye başladığı bu günlerde,güzel motivasyon fotoları....gazı almaya başlıyorum....ufaktan.... :smiley:
 


Ynt: KÖYCEĞİZ BELEDİYE KAMPİNG & ÇEVRESİ

Koyceğiz ve çevresinden gezilecek ve görülecek koylardan bir diğeri de SARIGERME dir.

Köceğiz/Ortaca karayolundan gidişde Ortaca İlcesi çıkışından sağa 15klm gidiştedir.Sarıgerme girişinde araçlar otoparka bırakılır.Traktörler aracılığı ile çekilen toplu taşım römorkları ile 3klm kadar gidilir,Koya ve plaja ulaşılır.Plaj Mavi bayraklı olup oldukca sığ ve temiz bir denizi vardır.

Belediye işletmesidir.Hertürlü sosyal hizmet ücreti karşılığı verilmektedir.

***Foto yüklemekte güçlük çekiyorum.

801.jpg


802.jpg


804.jpg


805.jpg


806.jpg
 











Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Mesajlar
1,527,539
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst