Küçükyayla Keşif Gezisi (12 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,329
Ynt: Küçükyayla Keşif Gezisi (12 Temmuz 2009)

IMG_1070.jpg

IMG_1068.jpg

IMG_1069.jpg

IMG_1077.jpg

IMG_1082.jpg

IMG_1083.jpg

Etiketler

resımler harıka,cok guzel bır gezı olmus.paylasım ıcın tesekkurler...

Vaayy..Kankalar yine çıkmış off-road'a. Hakan'nın objektifinden bir başka olduğunu hep söylemişimdir.
Teşekkürler..

Cüneyt'in aracında vinç olmadığını daha yeni fark ettim. Snorkeli olupta vinçi olmayan olur mu hiç Cüneyt ? :smiley: Tamamla şu eksiğini ;)

İki araçlık çok güzel bir yaz gezisi oldu :smiley:

Çok dik rampaların sonunda ulaştığımız Küçükyayla beklentilerimizin çok üzerinde bir güzelliğe sahipti...

Mükemmel bir kamp alanı.

Tüm Sapanca Gölü ve tepelerin üzerine inmiş bulut manzaraları görülmeye değer güzellikteydi :smiley:

Bende tırmanma fobimi tamamen attım üzerimden, Dicimon süper performans gösterip şaşırrtı beni, yine keçi gibiydi ;D

Resimler harika okadar güzel cekilmişlerki insana anı yaşatıyor elerinize saglık

ellerinize sağlık gerçekten çok güzel bir gezi olmuş

çok güzel buralara bir kere gitmiştim maşukiye nın üstü değilmi?

ahmetergun' Alıntı:
çok güzel buralara bir kere gitmiştim maşukiye nın üstü değilmi?

Sanırım öyle, Kartepe'ye sapmadan biraz daha ilerledik. Akçay Deresi civarında tırmanmaya başladık. Cüneyt GPS kayıtlarını almıştı...

Jeep34' Alıntı:
Sahibine çekmiş :D Az inat değildir kendileri ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Evet yaa, başıma gelen onca talihsizliğe rağmen hala off road için direniyorum :smiley:

Direnmek için gerekli gücü de bu geziler sağlıyor...

Özetle bir "kısır döngü" durumu mevcut :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,972
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler