Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,625

Jeep34

Zirve
Yer
İSTANBUL
Evet arkadaşlar merak ettiğim soru konu başlığı gibidir.
Ama fotoğraflarda (genelde) ama gezilerde bu hep dikkatimi çekmiştir. İşlevselliğin yanında çok şık bir off-road ekipmanı olduğu kuşkusuz.
Bu yakışıklı neden hep Land'in sırtında ?

Etiketler
Ynt: Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ?

Uğur abi zannedersem camel trophy den kalma bir alışkanlık ama yakişıyor dimi

03084w_17pLand_Rover_Defender_90Fro.jpg

tam tecrizat

Evet ..Çok yakışıyo..Land ile anılan bir bütünlük.. ;)

köşedeki markete gidecek olsa bile insanlar land a binince binlerce km yol yapacakmış gibi hissediyor nedense uzak expedisyonlarda hep land tercih ediliyor jeep te ise kasabanın veyahut şehrin kenarın daki tepeliklerde son gazla hoplayıp zıplamak ...... bilmem herkes benim gibi hissetmeye bilir benim hislerim bu

Ama resimdeki gibi bir land olsa onunla markete gidilirmi soruyorum ? İnsan araca bakınca gözü uzaklara dikiyor benim gibi :smiley:

bence uğur abi kızdırmak için kum paletini ortaya attı.kum paletsiz landlar gidemediği için. :D :D :D :D :D :D :D :D

Ergin0737' Alıntı:
bence uğur abi kızdırmak için kum paletini ortaya attı.kum paletsiz landlar gidemediği için. :D :D :D :D :D :D :D :D
Bende ilk görüşte öyle düşündüm ama zannetmiyorum koskoca Admin böyle şeylerle ugraşmaz

Ankaradan Yavuz abinin disko sundada var acaba kaç kere lazım oldu diye sormak lazım

çokta lazım olmaz sanırım.kim indirecek ordan onları sonra tekrar asacak.1 yada 2 araçlık gezilerde genelde lazım olur .gurup olarak gidince zaten çekecek birileri vardır.

teknoloji.işi kolaylaştırıyor.zaten palet genellikle kum ve hendek geçişlerinde köprü vazifesi için kullanılıyor.

benim de tavanda sepet güzel dursa land lar gibi bende takarım sanırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR