Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,633
Ynt: Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ?

Bizdeki 2 defender dede kum paleti yok hatta vınç de yok daha ikiside lazım olmadı

Etiketler

hakkaten yakışıyor landlara tavan bagajı ve paletler.kısa zaman da edin bence .

benim niyetim var.gezip toz biraz memleket gör.masrafıda belgesel yaparak çokarırsın.

bence landların orjinal lastik ölçüleri küçük olduğu için palet alışkanlığı oluşmuş camel da...sonrada yakışıyor diye diğer landcılar taşımaya başlamış..

hayırda yani landların lastik büyütmek gibi pek fazla şansları olmuyor..yoksa oluyormu? 33'' 35'' takılabilirmi? hiç görmedim..kum paletine o yüzden ihtiyaç doğabilir..:smiley:

bizim için aksesuardan öte bişi değil ama arbayıda tank gibi gösteriyor.yinede ben batacak olursam traktör çağırıyorum ;D ;D ;D

Kendi aracımda kullanıyorum cok faydasını gordum. Arazi araclarında olması gerekir diye düşünüyorum.özellikle tek başına araziye giden araclar için cok faydalı.

sevgili önder

sonunda defenderin toplanması bitti, kısmetse bu haftasonu görücüye çıkartmayı düşünüyoruım... pazar günü bir organizasyon yapacaksanız gelebilirim

gelelim diğer konulara

doğrudur landların ruhu vardır, bu ruh sayesinde birsürü şeyi pas geçebiliyorlar... hatta land sahiplerinin araçlarının yüksek olmasından dolayı diğer marka 4x4 sahiplerinden daha uzak mesafelere erişebildikleri rivayet ediliyor :smiley:))

landlara hemen hemen her ebatta lastik takılabiliyor ama biz genelde 29-32" lastikleri yeterli görüyoruz ancak istisnaları da var tabiii...

kum paleti konusunu henüz yeterince inceleme fırsatım olmadı...

sevgiler

naci

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR