Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,698
Ynt: Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ?

Bizdeki 2 defender dede kum paleti yok hatta vınç de yok daha ikiside lazım olmadı

Etiketler

hakkaten yakışıyor landlara tavan bagajı ve paletler.kısa zaman da edin bence .

Sonra gözü uzaklara dikersem ne olacak

benim niyetim var.gezip toz biraz memleket gör.masrafıda belgesel yaparak çokarırsın.

bence landların orjinal lastik ölçüleri küçük olduğu için palet alışkanlığı oluşmuş camel da...sonrada yakışıyor diye diğer landcılar taşımaya başlamış..

hayırda yani landların lastik büyütmek gibi pek fazla şansları olmuyor..yoksa oluyormu? 33'' 35'' takılabilirmi? hiç görmedim..kum paletine o yüzden ihtiyaç doğabilir..

iman gücüyle yani.
dronder' Alıntı:
defler arazi ruhuna sahip araçlardır ;D ;D ;D

ruhla giderler arazide ne lastiğe gerek vardır ne dif locka nede başka bişeye
;D ;D

bizim için aksesuardan öte bişi değil ama arbayıda tank gibi gösteriyor.yinede ben batacak olursam traktör çağırıyorum ;D ;D ;D

Kendi aracımda kullanıyorum cok faydasını gordum. Arazi araclarında olması gerekir diye düşünüyorum.özellikle tek başına araziye giden araclar için cok faydalı.

sevgili önder

sonunda defenderin toplanması bitti, kısmetse bu haftasonu görücüye çıkartmayı düşünüyoruım... pazar günü bir organizasyon yapacaksanız gelebilirim

gelelim diğer konulara

doğrudur landların ruhu vardır, bu ruh sayesinde birsürü şeyi pas geçebiliyorlar... hatta land sahiplerinin araçlarının yüksek olmasından dolayı diğer marka 4x4 sahiplerinden daha uzak mesafelere erişebildikleri rivayet ediliyor ))

landlara hemen hemen her ebatta lastik takılabiliyor ama biz genelde 29-32" lastikleri yeterli görüyoruz ancak istisnaları da var tabiii...

kum paleti konusunu henüz yeterince inceleme fırsatım olmadı...

sevgiler

naci