Poyrazlar fotoğraflarını beğenen tüm arkadaşlara selamlar.Ayhan Abi bahçemiz baba mülkü göle sıfır konumda 1050 metrekare.En güzel yanı birinci derece sit alanı yapılaşma yasak.Var olan yapılar kaçak ve haklarında yıkım kararı var.
Çekme Karavanım bu bahçede duruyor.Muaynehanemden çıkıp bahçeye varmam tamıtamamı on bir dakika.Balık tutmak için bir kayığım var.Bahçenin bakımını erkek kardeşim yapıyor.Bu sabah çektiğm bir kaç foto ve devam...
Mustafa kardeşim, Erden emmiye kamera çekimlerinde konu mankenliği yaparken bizzat yaşadım. Ben suda, onun elinde kamera " Kıbraşma fona karavanlarıda almaya çalışıyorum" dedikçe, ayağımdaki yılan sayısı çoğalıyordu. Kalın sağlıcakla.
İlhan abi ve Firdevs abla 2-3 saat sonra kutsal topraklara gelecek,bende Derya yı alıp gideceğim akşam yemeğini orada yemeği planlıyorum,vakti olan varsa akşama buyursun.
İlhan abi ve Firdevs abla 2-3 saat sonra kutsal topraklara gelecek,bende Derya yı alıp gideceğim akşam yemeğini orada yemeği planlıyorum,vakti olan varsa akşama buyursun.
Ömrümü yediler yahu...Bunların ikisi ne zaman bir araya gelecek?Vakit var nakit yok-Nakit vardı ,vakit yoktu...çare yok bekleyeceğiz ab uyum yasalarındaki son paragrafı emekli maaşlarının ab ye endekslenmesi Size afiyet olsun,bol muhabbetler...
o....... ataları ve kendisi kutsanmış siyu kabilesinin büyük reisi, oturan boğanın ağbisinin kuzeninin oğlunun dayısının yeğeni ''bulutların üstünde yüzen adam'' dır
Bülent bey tüm sayfalara bakmadan ve okumadan yazmak istemedik işte bu ortam bu dostluk bu yaşam buuuuu dedik siz ve diğer katılımcılara cok ama cokkkk teşekkürler
Ömrümü yediler yahu...Bunların ikisi ne zaman bir araya gelecek?Vakit var nakit yok-Nakit vardı ,vakit yoktu...çare yok bekleyeceğiz ab uyum yasalarındaki son paragrafı emekli maaşlarının ab ye endekslenmesi Size afiyet olsun,bol muhabbetler...