Kyron'la Battığım Yerden Çıkamıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unalyuzer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,878
Ynt: Kyron'la Battığım Yerden Çıkamıyorum

Merhaba konuyla pek alakalı deil ama demeden duramiycam Trabzonda yaşıyorum ortalama 1,5 yıldır defender kullancısıyım biribirine selam verme konusuna değinmek istiyorum geçenlerde dağdan aşşağıya inerken fransa plakalı bir defender gördüm görmemle bana korna çalıp selam vermesi bir oldu farklı şeritlerde olmasaidik şahsen durdurup gezebilecekleri hatta karınların açlığını tokluğunu veya yardımcı olabileceğim bir durum varsa yardım etmeyi teklif edecektim.bu camiayı samimiyeti sadece defender kullanan insanlarda görebilirsiniz defender dünyası bambaşkadır.

Anlatmak istedigim bu sahsen otobanda bile selamlasiyorum suana kadar hic karsilik alamadigim olmadi.baktiginiz zaman forumdaki en aktif uyelerde defender var en hareketli sayfa land roverin ki.paylasimlari da hep hizli ve samimi.seviyorum defender camiasini.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayın oğuzhan bey; yanlış anlaşılma yok lütfen rahat olun, her ikisini de kullanan birisi olarak aradaki farklara vakıfım. Defender camiası ile ilgili konuda sizlere katılmakla birlikte, bu konuda ticaret yapan kesimin istismarı nedeniyle araç maliyetlerinin haketmediği kadar yukarılara çıktığını, düşünüyorum. Kısacası bir istismar olduğu düşüncesine sahibin. Saygılar...

2 sene defender kullanmıs birisi olarak mutlu oldugum sadece 2 gun oldu birincısı alirken 2 satarken ,
yazmaya kalksam yuzlerce neden sıralayabılirim .