L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 209
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,560
Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?

nitroces' Alıntı:
mete benimde snorkel geldi.yaklaşık 20 gün sürdü.dün elime geçti bugün monte için sanayi ye bıraktım aracı.işten sonra alacağım.

yardımların için teşekkürler.
Güle güle, derin sularda kullanmanı dilerim.
kesme işleminden sonra boyatmayı unutma.
Sanırım 1-2 haftaya kadar aracım turuncu renkle kaplanacak) renk konusunda önerisi olanlar varsa lütfen belirtsin.
şu anki fikrim tavan, dodikler ve ön tampon koruma siyah olacak. diğer bölümler, turuncu. Belki kabinide siyah yapabilirim.

Etiketler

Mete Bey turuncu ve fıstık yeşili gerçekten çok güzel oluyor benimde kafamda aracı kaplatma fikri var hemde kamuflaj yaptırmak istiyorum ama ruhsata işletme işletilse bile trafikte rahat vereceklerini sanmıyorum bizim araçları komple kaplatmanın maliyeti ne oluyor acaba? Burak.

Burak Bey maliyet 1500-2000tl arası tutacakmış.
Fıstık yeşili hiç düşünmemiştim ama kaplamadan önce bir photoshop çalışması olacak. Bu rengide değerlendireceğim. Balıkesir sonax da yapılacak.
Trafikte rahat vermeyecekler derken polisimi kasdettiniz? Ruhsata işli ise ne gibi sorun çıkarabilirlerki?

Herkese Selamlar,

Bu konuyu ben açmıştım şimdi Grand vitaraya biniyiroum. Arazi için biraz modifikasyon yaptım.
Ama hala aklımda L200 var.

Mert beye bu kadar aydınlatıcı bilgiler verdiği için çok teşekkür ediyorum.
Herkes için çok aydınlatıcı ve anlaşılır bilgiler.

Evet Mete Bey polisi kastetmiştim kamuflaj işletemezsin diyorlar bilerekmi diyorlar yoksa bilmedenmi bende anlamadım ???

magnum06' Alıntı:
Evet Mete Bey polisi kastetmiştim kamuflaj işletemezsin diyorlar bilerekmi diyorlar yoksa bilmedenmi bende anlamadım ???
İyice araştırayım bari, orijinal dakar versiyonuda kamuflajlı değilmi?Polisinde birinin dediği diğerine uymuyor maalesef.

mete bence kaplama yerine orjınal yuksekltme kiti al,kaplama sorun olacak.benim arkadaslarım zevk için değilde reklam amaçlı araç kaplamaları yapmışlardı sorun oldu.izne tabi sanırım.ancak nasıl bir izin bilmiyorum sanırım tüv-trafik tescil onayı gerekiyor.
ancak şeffaf ciziklere karşı pvc kaplatabilirsin sorun olmaz.

tekrar ediyorum bence aracında kalıcı olan bir modifikasyona harca o ayırdığın ücreti.ben kıyabilsem orjinal yükseltme kiti alırım kesin, ancak o paraya kıyamıyorum ancak aklımda kesin alırım bir gün.

kolay gelsin.

Fatura ile TÜV den geçtikten sonra ruhsata işlenecekmiş.
Sadece yükseltme yapmak yetmiyorki, yükselttikten sonra lastikde ister. Zaten elimde 3 takım lastik ve jant var.Yükseltmeyi daha sonra düşünüyorum.

[attachment=1]

Bu arabayı Ümit abiler iyi yaptı güzel yaptılarda araç üzerinde büyük hataları olduğunu kendileride biliyorlar.

Yoksa bu araç ortalığı kasıp kavurur.

Nasipse ben bunun 2011 model orjinal 178 hp olanını yapıcam ..

Bu araçlarla istediğin kadar uğraş 4 4 lük off road aracı olur fakat off-road yarış aracı olmaz bence. Araç çok ağır geliyor. Anca kasası ile oynanır ise ağırlık azaltılır ise belki.

ATSC Lİ 178 HP 4X4

http://www.dailymotion.com/video/xipfhi_atsc-test-l200_auto