Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?
Ayrıca bu bir pick-up yani yüklenmek zorlanmak ağır iş yapmak için tasarlanmış bir araç, 5 yolcu artı 1000 kilo taşıma kapasitesi olan bir cihaz, mitsubishi bu konuda çok çok iyi, 10 sene üst üste dakarı kazanmış bir arabadan bahsediyoruz (L200-Triton) yürüyen A sından Z sine Pajero yürüyeni, şase Pajero şasesi elektrik sistemi keza.
biraz bakınırsan yurtdışında bu araçlarla neler yaptıklarına inanamazsın.
triton4x4club.com adresini bir dolaş, taylan dilinde yazılmıştır ama ingilizcen varsa google translate le tercüme et bikaç saatini geçir sitede.
aracı alıp 300.000 KM motoruna dokunmadan kullanırsın,
Motorunu bitiremiyorsun diyolar araba için, istediğin gibi zorla.
Burda offroad konusunda çok büyük üstadlar var herkesin tecrübesi büyük araçlardan çok iyi anlıyorlar ve çok tecrübeliler ama Türkiyede iddia ediyorum benim kadar L200 ile uğraşan adam azdır, okuyup, dinleyip, tecrübe eden.
2 yıldır hakkında neler okudum, ne hikayeler dinledim. (hem yurt içi hem yurt dışı) Gözün kapalı alıp offroad yapabileceğin rahatlıkla modifiye edebileceğin, istersen aileni alıp uzuuuun gezilere çıkabileceğin ekonomik yakıt tüketimli sağlam motorlu sağlam yürüyenli ve elektronikli bir araç. yanında 2008 yılının teknolojisiyle ve konforuyla donatılmış, sınıfının en rahat ve geniş iç hacimli aracı.