Gelellim şimdilik tespit edebildiğim eksik/noksan/kusur veya şöyle olsa daha iyi olurdulara;
-LPG tankının yeri süper, 10 numara eskiden ecnebi sitelere bakar bakar bizde niye bu tankı buraya koymazlar derdim.. LAKİN 35 litre tank yaz şartlarında şuan için en son 29,5 litre AYGAZ gaz alıyo.. İtalyan/ZAVOLİ Nivaya uygun süper bi montaj ve işçilikle LPG takmış.. Zavoli Ankara bölge bayine gidip.. şu tankı bi büyüğü olan 42 litrelikle değişelim dedik.. PAY yok dediler.. hatta "bunu bulduğuna şükret, sonradan taktırsan böyle düzgün yuva-montajı da bulamazdın" dediler.. LPG tankı biraz küçük vesselam.. ama eskisi hem bagajın içindeydi hemde bundan da küçük 30'luktu.. yani hakketen buna da şükür..
-LPG dolu/boş için 4 adet ışık koymuşlar ama.. TAM anlamıyla ayarsız.. bölge servisi simit ve küçük silindirikte yapacak bişe yok.. öyle kalacak.. dedi..
Başka bi ustaya gittim.. uğraştı durdu.. bişeler yaptı..tam olmasa da daha iyi olur dedi.. LAKİN değişen bişe yok gibi..
İLK ışık ÇOK geç sönüyo..
2 ve 3 hemen zırt diye sönüyo..
Son ışık normal..
Lakin uyarı sesi gaz bitmeye yakın değil BİTİNCE başlıyo.. halbuysa benzin depo ışığı gibi bitince değil bitmeye yakın olsa daha iyiydi..
*HARARET.. uzun yolda hızlandıkça düşüyo.. çok normal.. LAKİN şehiriçi, dur-kalk ve sıkışık trafikte HEP normalin üstünde.. dikkat etmek lazım.. normal mi diye bu gittiğimde servise sorcam!
*Eski kasalara göre Boya çok iyi.. altı orjinal ziftli.. LAKİN alt zift TAM anlamıyla ÇOK iyi değil gibi.. ele fazladan bi para geçtiğinde zift veya pütür isteyebilir mevsime/kullanıma göre..
bide Ruslar aracın altını ziftlerken malzemeden çalmayıp.. jantları da az-çok ziftlemişler.. az-çok bulaşmış.. bigün üşenmeyip dışını temizledim, elim uzanmayınca hepsini sırayla söküp.. Delete ve Mutfak teliyle pırıl pırıl yaptım..
*Ön cam suyu 2,8 litre arka 2,0 litre olacak..
Ön şeffaf ve görünüyo.. LAKİN arka suluk görünmüyo.. arka sinyal-stop bakalit kapağı açınca azıcık gözüküyo gibi ama yine gözükmüyo.. ve doldururken hep taşırdım.. bereket versin bagaj havuzu var da temizlemesi kolay oluyo..
*SON olarak sürekli birileri merak edip soruyo.. sen mi uzattın, iyi toplamışsın diyen de var.. bunlar hala üretiliyo mu.. diyen de..