Merhabalar
Öncelikle şu anda elimdeki araç 2007 model Toyota Corolla 5 kapı Hatchback ve 1.4 D-4D Dizel motora sahil
Aracımın dan gerek sürüş gerek yakıt tüketimi olarak memnunum ama artık satıp kendi yaşantıma daha uygun olan
fiyat olarak uygun ve az yakıt tüketimi olan bir 4x4 araç almak istiyorum, özellikle ihtiyacım olan şey aracımla taşımak istediğim
ekipmanlar oluyor örnek olarak : Dalga Sörfü Tahtaları ( bu tahtalar ağırlık olarak sorun çıkarmaz ancak boyutları bazen 3 metreyi
geçmektedir ) ve sörf spotları genellikle tercih ettiğimiz az kişi olan koylar olduğu için ulaşımları biraz daha sıkıntılı, gerek yol koşulları olsun gerek arazi şartları olsun ( Kum , kayalık vb )
Bu ihtiyaçları karşılayak araç ilk olarak aklıma Lada Niva geldi ki zaten Niva ya karşı bir tutkum herzaman olmuştur.
Korktuğum şeylerden bir tanesi Toyota gibi bir araçtan inip Lada ya bindiğimde yaşayabileceğim sorunlar, finans bakımından
fazla geliri olan bir insan değilim ve çıkarabileceği sorunlar beni korkutmaktadır.
Forumlarda Lada hakkında yaşanan problemlere baktım, kabin içine ses alma , ısıtma , vibrasyon , yakıt tüketimi , hız olarak ulaşabileceğim sürat, ve aracın zaman geçtikçe çıkarabileceği problemleri göz önünde bulundurup ona göre hazırlıklı olmak istiyorum.
Bu konu hakkında Görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim
Bu uzun yazıyı sabırla okuyanada şimdiden teşekkür ederim
Saygılar