rhythmman' Alıntı:anladım teşekkür derim çok kafama takılıyordu bende diyordum dif kilidi varsa bu kolla nasıl devreye sokulup çıkarılır diye çünkü ara şanzımana gidiyor kol çok saçma buluyordum ama ben bazen çıkmakta problem yaşadığım yerlerde devreye soktuğumda sanki bir güç beni yukarıya doğru atar gibi oldu o zaman dedimki bu iyi birşeyniva çok güzel bir araç en ekonomik arazi aracı bence videolar izliyorum çoğu lüks araçları hep niva çekiyor saplandığı yerden
![]()
şu akıs meselesini haledebilirsen ben dier mekanızmaları yollayem sana sen devam et cunku hic boş zamanım kalmıyorreis28' Alıntı:halledecez bu kilit işini
bilo' Alıntı:arkadaşlar bende bir 1992 model lada niva sahibiyim.ben bu araziye ve takviyeye takma konusunda sıkıntı çekiyorum.4x4 ve takviyeye nasıl takacağım hakkında bilgi verirseni çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler.
yuxexes' Alıntı:bendede 95 model niva var göstergede benzin azalınca yanan ıkaz lambasının yanında difransiyel ışığı var o bazen yanıyo 3. kolu çekip geri vurarak iteliyorum o zaman sonuyo daha sonra tekrar yanıyor neden acaba. geri fitese atınca on farlar yanıyo sinyal verip frene basınca sinyal çabuk çabu yanıyo sonuyo bilgisi olan cavaplarsa sevinirim
Teşekkür ederim