Lada Niva Doğru Seçim Olur mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aejde Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,583

Etiketler
Ynt: Lada Niva Doğru Seçim Olur mu?

sizde bizim gibi aşılanmışsınız emin olun niva vazgeçilmez bir hastalıktır nivayı alın bir dağ bayır gezin budur işte diyeceksiniz emin olun

Pişmiş aşa su katmış olmayayım ama, kullanım amacınız ve beklentilerinize baktığımda 5 kapı Suzuki Vitara JLX de sizin için uygun bir alternatif olabilir diye düşünüyorum.

dusunduklerınız doğrultusunda niva iyi bir seçim port bagaj ile bir nıva kadar daha yuk yukleyebilirsiniz nivaya lpg ustte olmaz 3 adet niva eskittim bagaj altınada koymadım tercih etmemde varsın bagajda dursun yer kaplasın.Son nıvamda lpg tankı uzeri sandık yaptırmıstım 2 yasındaki 40 kg dan fazla labradorumda gayet rahat sıgıyordu içine ayrıca tum piknik kamp malzemelerım ıcındeydi sandıgın.Ladayı alın sevının bırde satınca sevınırsınız ama o aradakı kullanım esnasındakı sarsıntılar gurultuler belli bir zamandan sonra ninni gibi gelecektir size..
Şimdiden hayırlı olsun hele birde arazide ok 144 lastik takarsanız tadından yenmez

cenkcc' Alıntı:
..... nivaya lpg ustte olmaz 3 adet niva eskittim bagaj altınada koymadım tercih etmemde varsın bagajda dursun yer kaplasın.Son nıvamda lpg tankı uzeri sandık yaptırmıstım 2 yasındaki 40 kg dan fazla labradorumda gayet rahat sıgıyordu içine ayrıca tum piknik kamp malzemelerım ıcındeydi sandıgın.......

Emine hanımın yukarı koymayı düşündüğü tüp, dalış tüpü sanırım :smiley:

Bir kere bagajı çok küçük ben hem tüp taktırıp, hem bütün bu malzmeleri nasıl sığdıracağım:( imkansız!
Tüpü yukarı taktırıp bagaj sorununu çözmeyi düşünüyorum ;)

Yazılandan anladığım ve anlatılmak istenen lpg tankının yukarı takılması sanırım...........

cenkcc' Alıntı:
Bir kere bagajı çok küçük ben hem tüp taktırıp, hem bütün bu malzmeleri nasıl sığdıracağım:( imkansız!
Tüpü yukarı taktırıp bagaj sorununu çözmeyi düşünüyorum ;)

Yazılandan anladığım ve anlatılmak istenen lpg tankının yukarı takılması sanırım...........

Böyle bir uygulama olmaz sanırım ;D Lakin Vitara'ya hem LPG hem dalış tüpü sığar diye düşünüyorum.

nivayada sıgar kesinlikle...
bendeki vitarada tup tankı var şimdi 2 adette setter av kopeğim sığıyor
birde strap kanca elektrıklı pompa bardak tabak vs..olan çanta sığıyor..
birde çok zorlarsam 2 şişe rakı dik olarak duruyor :p

cenkcc' Alıntı:
nivayada sıgar kesinlikle...
bendeki vitarada tup tankı var şimdi 2 adette setter av kopeğim sığıyor
birde strap kanca elektrıklı pompa bardak tabak vs..olan çanta sığıyor..
birde çok zorlarsam 2 şişe rakı dik olarak duruyor :p

Valla bu dediklerinizi benim Defender'in bagaja koysam, daha sonra ihtiyacım olanı bulmak için bagajın içine girip aramak zorunda kalıyorum, sağa sola bir köşeye giriyorlar ;D ;D ;D

valla siz onları arayıp bagajda bulmaya çalısırken ben 140 160 basar şehre iner migrostan alısveriş yapar gelirim ne yapayım hanı sizin bagaj buyukse benım V6 vitara 200 km ye kadar yokus aşağı gideri var :D

nkurtkaya' Alıntı:
Valla bu dediklerinizi benim Defender'in bagaja koysam, daha sonra ihtiyacım olanı bulmak için bagajın içine girip aramak zorunda kalıyorum, sağa sola bir köşeye giriyorlar ;D ;D ;D
cenkcc' Alıntı:
valla siz onları arayıp bagajda bulmaya çalısırken ben 140 160 basar şehre iner migrostan alısveriş yapar gelirim ne yapayım hanı sizin bagaj buyukse benım V6 vitara 200 km ye kadar yokus aşağı gideri var :D

Pajero Pajero Pajero
;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Pajero Pajero Pajero
;D ;D ;D

Vitara, Vitara, Vitara

Pajero Emine hanımın kullanım amacına ve beklentilerine uygun değil bence.
işletim, bakım ve modifiye masraflarını paylaş istersen ;D

nejat bey ne oldu bulamadınızmı bagajda daha aradıklarınızı ,
ben karsıya gectim geldim 1.koruden bu arada vitarayla ;)

Bence Emine hanım kararını vermiş, Niva tercih etmiş. Tek sıkıntısı bagaj tüm eşyaları + LPG tnakı için yeterli değil.
Benim düşüncem Vitara ile bagaj sorununa çözüm bulacağı yönünde ve diğer tüm beklentilerini de karşılar Vitara. Ama... işin içinde bir "aşk" meselesi var, işte ona mantıklı bir cevap yok :smiley:

cenkcc' Alıntı:
nejat bey ne oldu bulamadınızmı bagajda daha aradıklarınızı ,
ben karsıya gectim geldim 1.koruden bu arada vitarayla ;)

Ben de onu anlatmaya çalışıyorum... Vitara iyidir, şehir içinde de yolun dışında da. Bagaj hacmi de iyidir, bakımı, modifiyesi de kolaydır, ekonomiktir.
Zaten neden aldım ki Defender'i ??? Gül gibi Vitara dururken. Herhalde 2 tane olmasın diye :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR