Lada Niva Doğru Seçim Olur mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aejde Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,557
Ynt: Lada Niva Doğru Seçim Olur mu?

Emine hanım,bence sizde 1. öncelik klima olmalı.( Antalya.)
uzun yol yapıyorsanız ve bagaja da ihtiyacınız varsa 5 kapı Vitara daha uygun bir seçenek olacaktır.

Etiketler

ladanın klımasını unutmayın bu arada kelebek camlar acılınca en baba klıma gıbı ufluyor ama sadece hareket halındeyken .... ::smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Ben de onu anlatmaya çalışıyorum... Vitara iyidir, şehir içinde de yolun dışında da. Bagaj hacmi de iyidir, bakımı, modifiyesi de kolaydır, ekonomiktir.
Zaten neden aldım ki Defender'i ??? Gül gibi Vitara dururken. Herhalde 2 tane olmasın diye :smiley:

valla haklısınız bu arada bende dmax e bınerken vıtararya gectım ıyıkıde gecmısım dıyorum kendı kendıme ıyı arac vıtara ozellıkle secımım v6 2.0 oldu yenı kasalar pek hosuma gıtmıyor..

Ufak tip LPG tankı ve Daliış malzemeleriberaber sığar rahatlıkla düşünüyorum . Tabi çift tüp taşıdığını düşünürek ... Geçen hem değişiklik hem test olsun diye ZJ yi bırakıp niva ile kampa gittik . 3 uyku tulumu , 2 çadır , 2mat , iki şişme yatak(sevmemiştik tekrar deneyelim dedik) , 1 ktlanır masa 2 katlanır sandalye , 2kamp ocağı ,bir koli kadar erzak ,65 amper irice yedek akü , muhtelif strap-kompressör vs ... Yalnız bende lpg yok . LPG tankı dediğin hepi topu bir uyku tulumukadar yer kaplıyor . Araçta iki kişiydik 1kişi yada baya daha malzeme alabilirdi ... Port bagaja bişey koymaya gerek duymadık .

Ayrıca bu malzemelerin hepsi giriş sınıfı dolayısıyla büyük ve ağır tip malzemelerdi . Yaz olduğu için diğerlerini almaya gerek duymadık .

Ama klima kişiye göre önemli bir etken . Tabi burda ayrılan maddi limitte önemli .

Saygılarımla ...
Barış

Birde Emine hanıma söz sırası gelse belki fikrin söyler.
Bence Kral kadar kral.
VİVA NİVA.

Merhabalar,

İlginiz ve çok değerli önerileriniz için çok teşekkürler.

Kararımı dağ keçisinden yana verdim :smiley:.

Esen kalın.

Aramıza hoş geldiniz her zemin ve detayda yardımcı olmak isteriz
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR