Lada Niva mı Suziki Samuria

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oxyd Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,650

oxyd

Yeni Üye
Herkese Merhaba

Forumda Niva vs Samuria ile ilgili bir sürü konu var ancak Nivanın sıcak bölgelerde hararet sıkıntısı çıkarabileceği belirtilmiş.
Ben Bodrumda yaşıyorum Niva almayı düşünüyorum hafta içi işe gitip gelirken hafta sonuda gezmek için ancak bu hararet sorunu cidden kafama takılıyor. Sıcak bölgelerde samurai daha mi iyidir hoş saatlerce yol yapma durumum yok daha yogun bir trafikte de gideceğim yok ama yinede 35-40 derecede sorun cıkar mı. Samuria ile ilgilide 1.90 boyunda ( iri sayılan :smiley: ) biri için çok mu küçük kalır ne dersiniz...

Yardımlarınız için şimdiden tşk ederim...

Etiketler
Ynt: Lada Niva mı Suziki Samuria

hocam etrafındaki renta car lar ne kiralıyor? neden bunu kiralıyor? başlarına devamlı sorun çıkarmak istemezler herhalde...
cevabın sana yakın zaten...

Ynt: Lada Niva mı Suziki Samuria

Nivalar (ve tüm araçlar) bakımları düzgün yapıldığı sürece sıkıntı çıkarmayacak araçlardır. Her araçta - her markada olduğu gibi kendine has püf noktaları vardır. Hararette bunlardan biri. 60 TL ye edineceğiz bir toyota corolla klima fanı ile işçilik dahil olmak üzere 100 TL ye bu sorunu ber taraf etmiş olursunuz.

Suzukiden konforsuz olabilir lakin, arazi performansına hayran kalacaksınızdır. 94 model 1,9 5 kapı vitaramı satıp 93 model 1,7 bir Niva aldım. iyikide almışım.
Suzukide akis kesseydim 1500 liradan aşağıya mal olmayacaktı. Şimdi akis kırsam orjinal parçası 130 lira .
Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,893
Kaydolan Son Üyemiz
gezgin38

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR