KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
nivalarda ,toyota hilux yada ford ranger motor ve şanzıman olarak nivalara uygulanabilinirmi?
bir ata sözü var kamyoncudan al haberi diye söyleğine göre suriyeye giden kamyonlar araç bakım ve prça değişimini orda yapıyorlarmış yedek parça üçde bir fiyatına
dediğin doğrudur antakyadan bu iş için gidenler var
hatta ben bir kaç kişiye sordum benim koltukları orijinal 2008 niva koltukları ile değiştirmek istiyorum nerede ve kaça yapılacağını bulursam işlemleri yapıp gideceğim bir ya da iki günlüğüne halebe
hep hayalimdeki lada arka diferanseyel kilidi olan ,motor bölgesi çamur altlıkları çift saj ve arasında mantar izalasyonu olan ,motoru turbocharge olan birde hep aklımda farları toros farı olan bir araç
"2006 Niva 100 km de 12.6 lt LPG (Port bagajlı ölçüm), 2007 Niva sıralı sistem LPG ile 175-220 arası" şeklinde 2 bilgi var. Besleme 2006'dan itibaren aynı, yani 2008 de 8 nokta enjeksiyonlu.
Değerler hava sıcaklığı, kullanım karakterine göre fark ediyordur mutlaka..
1997 tek noktadan enjeksiyonlu lada niva lpg tüketimi 100m km de 11.5 lt ile 13 litre arasında gidip geliyor (sürat 80-90 km olacak şekilde). Şehirlerarası yolda tabi
ladanın yakıt tüketiminde en büyük handikaplarından biri sürekli dört tekerlekten çekiş olması ön diferansiyeli ayıracak sistem yapıldığını duymuştum öyle olsa kilitli poryalarla otoban tüketiminin çok farkedeceğini düşünüyorum