Lada - Suzuki Karşılaştırma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan negrowolf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,320
Ynt: Lada - Suzuki Karşılaştırma

mt lastikleri kar deneyimim de buz olmazsa iyiler, ancak zeminde buz varsa perişan, yani sulu kar yada hafif erimiş çamurla karışan pozisyonlarda cm farketmeden iyi performans sergiliyor, ancak buzlu zeminde kesinlikle kar lastiği.

Etiketler

her kullanıcı kendi fikrini yazdı bende bir nivacı olarak şunları söyleyeyim ilk nivam 95 idi dediğiniz gibi araç sollama yapamassınız hız yok en fazla 90 titremeyle beraber ama arazide resmen kırkayak şimdiki aracım 2000 niva izalosyonu çok iyi hiç ses yok 95 le uzun yolmu asla derdim ama 2000le değer çünkü tork farkı çok farkettiriyor daha seri düz yolda 130, 140 rahat gidiyorum çok konforlu tabi direksiyonum hidrolik bunun çok faydası var bende şimdilerde 5 kapı suzuki almayı düşünüyorum daha doğrusu araştırma içerisindeyim neden diyelim tek araç olarak kullandığım için hem şehir içi hem arazi bağaş büyük ve beş kapı ama hala kesin diyemiyorum pişman olmakta istemiyorum nivamdan çok memnunum yinede kısmet tekrar böyle bir niva bulabilirmiyim hayırlısı diyorum ve bekliyorum.saygılar

selam bünyamin bey .
bende 5 kapılı var . inan pişman olmazsın uzun şasi olması sebebiyle küçük bir eksisi olsada artıları kat kat fazladır bunu göreceksin .1992 model 1.6 motor 96 hp ortalama yakıt tüketimi 7.6 litre 100 km de benim kendi tecrubelerim. forumları incelersen daha iyi değerlerde görebilirsin .aracımda ibrede gördüğüm değer 160 km nin çok üzerinde. kolayda kırılmaz bir araçtır.derin çamur haricinde(40-50 cm.) bfg lastikle her şartta kullanabilirsin.otobanda120 km ye kadarki hızlarda lastik sesi duymazsın.karda mükemel performans alırsın .gücün yettiği ölçüde istediğin modifiyeyi istediğin zaman yaparsın .saygılar.

TEŞEKKÜR EDERİM VERDİĞİNİZ BİLGİLERDEN DOLAYI LADAMI SATARSAM ALICAM ARAÇ SUZUKİDİR

Niva görece ucuza çıkar, Suzi görece daha az hesaplıdır.
Niva üzerinde oynamak pek kolay değildir, Suzi üzerinde çok rahat oynanır.
Niva'ya kilit bulmak dünya barışını sağlamak kadar zordur, Suzi'ye kilit her yerden rahatlıkla bulunur.
Niva için hazır kit bulunmaz el yordamıyla modifiye edersiniz, Suzi kitleri neredeyse her yerde var.
Niva sürekli 4 çekerdir, asfaltta tren tadında gider, Suzi 4WD'dir, asfaltta otomobil kıvamında yol alabilir.
Niva motoru hacmine göre verimsizdir, Suzi motorları hacimsiz olsa da performaslıdır.
Niva yekpare şasedir, Suzi'nin kemikli şasesi vardır.
Niva yeterli iç hacim sunar, Suzi (Samurai ya da Jimny söz konusuysa) kibrit kutusu tadındadır.
Niva standart haliyle her yere girer çıkar, Suzi Niva'nın girip çıktığı her yerden geçer.
Niva sert parkurdan da öyle ya da böyle geçer, Suzi sert parkurda coşmak ister.

Ezcümle, karar vermek için her 2 aracı da tecrübe etmek, istekleriniz paralelinde yeteneklerini tartmak ve son olarak ekonomik anlamda işletme maliyetlerini karşılaştırmak daha doğru olacaktır..
Gardas sen niva nin nasıl bir araba olduğunu bilmeden yazmışsın insanların kafasını bulandiriyorsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler