Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,237
Ynt: Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım :smiley:

weewee' Alıntı:
İyi günler de kullanın Mustafa bey.
Ben de yeni aldım aracımı hatta plakalarımız bile yakın düşmüş...:smiley:
kayseridemişsin ozaman beraber turlama operosyanları yapabiliriz

Etiketler
Ynt: Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım :smiley:

takomistik' Alıntı:
yamula barajı kıyısı tşk.

eyvahlar olsun yamula patlıcanı olsada bir guveç yapsak hemşerim beni davet etse bende gelsem yesem

c@n' Alıntı:
eyvahlar olsun yamula patlıcanı olsada bir guveç yapsak hemşerim beni davet etse bende gelsem yesem
nedemek haftaya pazara buluşalımmı.

takomistik' Alıntı:
nedemek haftaya pazara buluşalımmı.

istanbulda yaşıyorum ben yoksa 10 dakka sonra buluşabilirdik problem yoktu benim icin

hayırlı olsun bordo dan sonra beyaz daha çok hoşuma gitti bilmiyorum neden ama beyaz niva ayrı guzel duruyor

c@n' Alıntı:
istanbulda yaşıyorum ben yoksa 10 dakka sonra buluşabilirdik problem yoktu benim icin

hayırlı olsun bordo dan sonra beyaz daha çok hoşuma gitti bilmiyorum neden ama beyaz niva ayrı guzel duruyor
tşk ederim trt türk te offrood var şimdi sohbet alanımızda aşagıdaki link
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48359.0

weewee' Alıntı:
İyi günler de kullanın Mustafa bey.
Ben de yeni aldım aracımı hatta plakalarımız bile yakın düşmüş...:smiley:
sohbet alanımız ve faliyetlerimiz aşagıdaki link te

kayseriden sohbete katılabilecek arkadaşlar sohbet alanımız aşagıdaki link tedir.

bayramhacı, kızılırmak etrafı

Image(181).jpg

Image(134).jpg

Image(179).jpg

takomistik' Alıntı:
kayseridemişsin ozaman beraber turlama operosyanları yapabiliriz

Tabi neden olmasın, organizasyonlardan haberdar ederseniz katılmak isterim.
İyi günler.

weewee' Alıntı:
Tabi neden olmasın, organizasyonlardan haberdar ederseniz katılmak isterim.
İyi günler.
bak biz buradan duyuru vaya gezilerimizi planlıyoruz sende buraya mesaj yaz sana duyurular gelir aynı zamanda cep telefonumda yazılı

Mustafa bey hayırlı olsun, çok temiz görünüyor..

beyaz daha guzel hayırlı olsun kazasız gunlerde kullanın

operation' Alıntı:
beyaz daha guzel hayırlı olsun kazasız gunlerde kullanın
teşekkür ederim daha iyilerinide Allah sizlere nasip etsin

ladayı yükseltik ama iyimi ettik kötümü bilmem ama deusun ustamın ellerine saglık kayserye verdigi desteklerinden dolayı

P1040760.jpg

P1040767.jpg

P1040769.jpg

P1040771.jpg

P1040775.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR