Land-Jeep tercihi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan talkie77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,748

talkie77

Tolga Keskin
Şu an kullanmış olduğum Vitaramı nakit ihtiyacım sebebiyle satmam gerekiyor.Satış sonrası 20-22.000 civarında bir bütçem oluşacak.Hafta içi evden işe gidip gelme(total 10 km)hafta sonları ise kamp,gezi,piknik,balık avı ve çok ağır olmayan offroad amaçlı bir araç arıyorum.Aklımdan geçen araçlar Discovery I veya Jeep(Jeepte çok model var ve bu konuya çok hakim değilim).Sanayi ve araç mekaniğiyle aram çok iyi değil ve aşırı vaktim de olmuyor açıkçası.Küçük bir yerde yaşadığım için servis ve usta sıkıntısı da var.Sizce ne tercih edersem başım ağrımaz.Jeep ve Land bölümlerini bir hayli inceledim ama zihnimde net bir fikir oluşturamadım

Etiketler

Ynt: Land-Jeep tercihi

talkie77' Alıntı:
Şu an kullanmış olduğum Vitaramı nakit ihtiyacım sebebiyle satmam gerekiyor.Satış sonrası 20-22.000 civarında bir bütçem oluşacak.Hafta içi evden işe gidip gelme(total 10 km)hafta sonları ise kamp,gezi,piknik,balık avı ve çok ağır olmayan offroad amaçlı bir araç arıyorum.Aklımdan geçen araçlar Discovery I veya Jeep(Jeepte çok model var ve bu konuya çok hakim değilim).Sanayi ve araç mekaniğiyle aram çok iyi değil ve aşırı vaktim de olmuyor açıkçası.Küçük bir yerde yaşadığım için servis ve usta sıkıntısı da var.Sizce ne tercih edersem başım ağrımaz.Jeep ve Land bölümlerini bir hayli inceledim ama zihnimde net bir fikir oluşturamadım

Öncelikle selamlar,
[SIZE=78%]Bahsi geçen 2 marka ve sizin ayırdığınız bütçe ve yaşadığınız yerdeki servis ve usta sıkıntısı zamanınızın az oluşu sizi bu iki markadan uzaklaştırsın,Bu bütçeyle bahsi geçen 2 markanın modelli ve az km yapmış veya halk tabiriyle 'az yorulmuş' olanını,sorunsuzunu çok temizini bulamazsınız,Olmaz diye birşey yok düşük model ve masraflı bir araç alırsınız ama bu da sizi üzer,Ayırdığınız bütçe ve arayışlarınızı düşünerek Vitaranız bence size en uygun araçtı ama size yine vitara ya da nissan terrano 1-2 önerebilirim.. Saygılar..[/SIZE]

Ynt: Land-Jeep tercihi

Sanırım tercihimi gene Suzukiden yana kullanacağım.2000 model civarlarında vitaralara bakıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR