Timur bey merhabalar,200tdi da kullandım.Aracınızdaki max hız düşecektir 1,66 oranla,yakıt konusunda 1,41 orana nazaran az bi fazla yakarsınız.Yavru şanzımanın tüm keçeleri,rulmanları en iyi yedek parçalarıyla değiştirildi.İyi günler dilerim...altuncu57' Alıntı:şanzımanın durumu nedir?revizyonlumu yoksa açılmamış durmuda mı vs. vs. bilgi verirseniz sevinirim.aracımda rn380 şanzıman kullanmaktayım ve dişli oranım 1.41.sizdeki 1.66'nın son sürati bendekinden fazla olacaktır muhtemelen.yakıtta bir fark olur mu?kullanmayı düşündüğüm araç 3000 tdi discovery.teşekkürler...
Teşekkürler Beyrun nasılsın,beraber aldığımız şanzımanı ihtiyaç fazlalığından satıyorum...Salih amcama çok selam ederim..mu7y' Alıntı:Hayırlı satışlar![]()
sutozu' Alıntı:Teşekkürler Beyrun nasılsın,beraber aldığımız şanzımanı ihtiyaç fazlalığından satıyorum...Salih amcama çok selam ederim..
altuncu57' Alıntı:şanzımanın durumu nedir?revizyonlumu yoksa açılmamış durmuda mı vs. vs. bilgi verirseniz sevinirim.aracımda rn380 şanzıman kullanmaktayım ve dişli oranım 1.41.sizdeki 1.66'nın son sürati bendekinden fazla olacaktır muhtemelen.yakıtta bir fark olur mu?kullanmayı düşündüğüm araç 3000 tdi discovery.teşekkürler...
sutozu' Alıntı:yavru şanzımanın gezenbilir fiyati 800 lira olarak günceldir.
Teşekkürler Abdullah bey en kısa zamanda görüşmek üzre.Eskişehir den selamlar...kaptan_11' Alıntı:erhan hayırlı müşteriler.