Land Rover Arazi Şanzımanı (1.667 Oran)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sutozu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,391

sutozu

Kamp II
Yer
Eskişehir
İhtiyaç fazlası arazi şanzımanı 1.66 oran(defender,range rover classic ve discovery) için.Şanzıman Ankara da Engin usta dadır.
Fiyatına 900 lira istiyorum.245/75/16-235/85/16 MT lastikle takas edilir...

Etiketler
Ynt: Land Rover Arazi Şanzımanı (1.667 Oran)

şanzımanın durumu nedir?revizyonlumu yoksa açılmamış durmuda mı vs. vs. bilgi verirseniz sevinirim.aracımda rn380 şanzıman kullanmaktayım ve dişli oranım 1.41.sizdeki 1.66'nın son sürati bendekinden fazla olacaktır muhtemelen.yakıtta bir fark olur mu?kullanmayı düşündüğüm araç 3000 tdi discovery.teşekkürler...

altuncu57' Alıntı:
şanzımanın durumu nedir?revizyonlumu yoksa açılmamış durmuda mı vs. vs. bilgi verirseniz sevinirim.aracımda rn380 şanzıman kullanmaktayım ve dişli oranım 1.41.sizdeki 1.66'nın son sürati bendekinden fazla olacaktır muhtemelen.yakıtta bir fark olur mu?kullanmayı düşündüğüm araç 3000 tdi discovery.teşekkürler...
Timur bey merhabalar,200tdi da kullandım.Aracınızdaki max hız düşecektir 1,66 oranla,yakıt konusunda 1,41 orana nazaran az bi fazla yakarsınız.Yavru şanzımanın tüm keçeleri,rulmanları en iyi yedek parçalarıyla değiştirildi.İyi günler dilerim...

sutozu' Alıntı:
Teşekkürler Beyrun nasılsın,beraber aldığımız şanzımanı ihtiyaç fazlalığından satıyorum...Salih amcama çok selam ederim..

Sagol teşekkürler iyiz aynen devam erhan.. Alındığı ve takıldığı günün berberdik gerçekten sıfırı bu kadar temiz olamazdı zaten, düşünen arkadaşlaraın kaçırmamasını tavsiye ederim
hayırlı müşteriler dilerim Erhan sevgiler selamlar görüşmek üzere....

altuncu57' Alıntı:

Selamlar. Aracın orjinalini bozmayın sakın. 1.67 arazi şanzımanı aracınızın gücünü artıracaktır. Bu da yürüyen aksamın ömrünü kısaltır. Son süratiniz de düşer, gaza yüklenmelerde de aracınızı patinajdan kurtaramazsınız :smiley:

bu gidişle biraz zor görüşürüz gibi geliyor bana

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR