Arkadaşlar Aliaga hurdaligi gittim bugün cok araç var ama hepsi cok kötü durumda ama içlerinden birtanesine hayran kaldım 2000 model td defender lastikler sıfır süper ama satışı yokmus
Merhaba, ben Göksel, uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama hiç mesaj yazmamıştım. Kısmet bugüneymiş. Aliağadaki ihaleden bir sonuç çıktı mı onu sormak istedim ??? iyi günler
Mke denilen yer neresi ve bu ihaleye girmek için bir şartlandırma var mıdır yoksa herkes rahatlıkla katılabiliyor mu ? İhale iletilerini takip ediyorum uzun zamandır yalnız bu konuda resmen kör cahilim.
Merhabalar;
Bildiğiniz gibi Kırıkkalede bol miktarda 110 luk defender satışa sunuldu. 3 adet de ambulans var. Acaba oraya giden arkadaşlardan şu ambulansların fotolarını çekip buraya koymalarını rica edebilirmiyim?
Birde tenteli olanların hepsi ağır yük tipi kasalı mı yoksa arada yekpare kasa tenteli olanlardan var mı? Bu linkteki kasadan var mı yani?
http://onlycarspictures.com/uploads/land-rover/land-rover-defender-110-pick-up/land-rover-defender-110-pick-up-05.jpg
Ben çok uzağım gelecektim ama gidenlerden yardımcı olan olursa boşuna gelmemiş olurum.