Land rover defender vs subaru xv karşılaştırma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mossin Nagant Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,460

Mossin Nagant

Mossin Nagant
Yer
hatay-istanbul
Selamlar, youtube da dalaşırken çok enteresan bir video gördüm,paylaşayım dedim.
Subarunun çıkarttığı yeni crossover xv ile land rover defender'ın karşılaştırması.
parkur tam offroad parkuru değil ama kötü de değil.
Sakın yanlış anlaşılmasın ben karşılaştırmıyorum :smiley:
elma ile armut karşılaştırılmaz zaten :smiley:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-ax0XreOcHU[/youtube]

Etiketler
Ynt: Land rover defender vs subaru xv karşılaştırma

bence xv yi defender ın silecek motoruyla kıyaslamaları daha adaletli olurmuş v parkurda xv nin şasi si çubuk makarnaya dönmüştür kayıtta dipses olsaydı xv den gelen gacırtan videoya konsantre olamazdık

:smiley: benim ilk kullandigim defender'da cam silicek motoru yoktu;) on konsolda bir kol vardi,onu elle cevirerek camlari siliyordunuz;)
Xv den dipses geldigini dusunmuyorum,yalitimi iyi bir arac.
Camel trophy de gormek lazim;)

:smiley: yalıtım konusunda japonlar oldukça iyi diye biliyorum bende aracıma nitto denko yalıtım kullandım çok ciddi faydasını gördüm ama xv ye kullanmasın bence en azından sürücüsü arazide kopan parçaların sesini duyup önlem alır:smiley: hatta almasında bıraksın arazide çünkü servislerde toplayamıyor bazen 2010 forester motordan gelen ses 4 kez serviste çözülemediğinden japonyaya gönderildi böyle bir defender ne görülür ne duyulur çoğu durumda yaptırmaz dahi defender cı hadi keyfe keder yapılması gerekirse oturur arazide kendi yapar zaten:smiley: sizin kullandıgınız defender dan sonra defender silecekler 1.0td outback motoru koydu :smiley: camel trophy :smiley: xv tipi araçları exper 30 cm suda görğünde pert ediyor ne işi var bu aracın camel trophy de çok gelmek istiyosa defender port bagaj uygun bir yer olabilir xv için :smiley:

Tarafsızca baktığımda defender ın şöförü merdiven parkurunda seri girmeseydi araç hoplayıp boşuna batanaj etmezdi.
xv de hoşuma giden bir diğer unsur havada kalan tekerin boşa dönmemesi bu tip araçlarda diff lock yok ama electronik fren denge sistemiyle bu işi görüyor, tabiki sadece parkurlarda.
süspansiyon konusundada defenderın çok sallandığını ve aynı yerden xv nin daha az sallantıda geçtiğini göstermişler ama ne yazıkki biz arazide veya off road da konfor istemiyoruz.

Şahsen geçtiğimiz haftasonu tüplü defender'ımla şnorkel bile yokken 1 metreyi geçen suda oynadım resmen. Aynısını XV ile yapmayı denemek isterdim doğrusu. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler