edaghan' Alıntı:ben sana bir 34N versem, geçisinden? evladın gibi bakar, koklar, 35'lik yapar mısın?![]()
discovery-V8' Alıntı:Yaparız yaparız, Altuğu ve Sedat (Başar) ı da aldıkmı yanımıza kocaman patili discolar çıkar ortaya ;D
discovery-V8' Alıntı:Yaparız yaparız, Altuğu ve Sedat (Başar) ı da aldıkmı yanımıza kocaman patili discolar çıkar ortaya ;D
acemi80' Alıntı:Eski kalfadan vaz geçtin galiba ihtiyarladımı yoksa bonuslarımı yetersiz kalıyor ;D ;D ;D
edaghan' Alıntı:Cümleten amin!
acemi80' Alıntı:Eski kalfadan vaz geçtin galiba ihtiyarladımı yoksa bonuslarımı yetersiz kalıyor ;D ;D ;D
hsbasar' Alıntı:Ben acele ettim galiba 31" leri almakta ;D
Engin abi bu araçta yükseltme sadece kupada var alt düzen standartedaghan' Alıntı:12" body lift:
[attachment=1]