KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)
alpaslanepli' Alıntı:
Hakan ve Serkan kime bulaşırsanız bulaşın birbirinize bulaşmayın. İkinizide az çok tanıyorum. Sizin maya tutmaz. Ama Serkan senin için landcı gibi davranabilirim maksat kapışmak ;D
Aklın yolu birdir, herkes arabasını sever. Mutlaka maya tutar Jeep'te LOW var mı ? Vaaar. Land'de LOW var mı? Vaaar. problem yok Serkan Bey belli ki mantıklı bir kişi. Konuşmaları ve yazışmaları gayet seviyeli. Ben de en az o kadar idare ederim
Festivale katılamayacağım :'( Fakat yazıştığım tüm arkadaşlarla mutlaka bir gün tanışmak istiyorum. Sağlık olsun da gerisi traş
yahu gerek yok alp sahibi yeterki gitsin burdan yeteri diyo balarda halı saha var onun kenarında duruyo alalım falan dersek para verirler üzerimize kalır neme lazım bakıyruz deriz
ulusotomotiv' Alıntı:
yahu gerek yok alp sahibi yeterki gitsin burdan yeteri diyo balarda halı saha var onun kenarında duruyo alalım falan dersek para verirler üzerimize kalır neme lazım bakıyruz deriz
jeep sahibi olacak herkese seve s eve yardımcı olurum ama seçtiğin araçlarda kolay bulunmuyo özellikle laredo sadece bildiğim 1 tane laredo var oda 25 milyar 94 model 1 tanede xj kasa var oda 20 tl ama araçlar gayet güzel
ulusotomotiv' Alıntı:
jeep sahibi olacak herkese seve s eve yardımcı olurum ama seçtiğin araçlarda kolay bulunmuyo özellikle laredo sadece bildiğim 1 tane laredo var oda 25 milyar 94 model 1 tanede xj kasa var oda 20 tl ama araçlar gayet güzel
Özellikle Laredo çok hoşuma gitmişti. Aksesuarsız ve düz vites olması beni cezbetti. Pioneer isimli bir seçenekte var sanırım. 20 - 25 milyar araçların statüsü düşünüldüğünde çok büyük rakamlar değil. Parça fiyatları da makul seviyelerde. Hele Bostancı'da tek kapılı sport ZJ var ki hiç sormayın Kırmızı, yükseltme kitli vs. Çoook özel bir araç Şayet kafama göre bir araç bulursam özellikle tek kapılı 2 RRC var elimde satıp geçiş yapabilirim
Farklı kulvarlarda iki araç. ZJ iyi bir araçtır.Seri ve güçlü bir araç. Geçen akşam Özgür'le ( Wolverin) Cüneyt abi'nin orda buluştuk. Vedalaşırken gaza yüklenmesiyle aracın kopuk gitmesi bir oldu. Ve LPG'li kullandığını duyunca iyice şaşırdım :
HakanBastoncu' Alıntı:
Çok Keyifli Araçlar,
Özellikle Laredo çok hoşuma gitmişti. Aksesuarsız ve düz vites olması beni cezbetti. Pioneer isimli bir seçenekte var sanırım. 20 - 25 milyar araçların statüsü düşünüldüğünde çok büyük rakamlar değil. Parça fiyatları da makul seviyelerde. Hele Bostancı'da tek kapılı sport ZJ var ki hiç sormayın Kırmızı, yükseltme kitli vs. Çoook özel bir araç Şayet kafama göre bir araç bulursam özellikle tek kapılı 2 RRC var elimde satıp geçiş yapabilirim
HakanBastoncu' Alıntı:
Güzel Seçim Serkan Bey,
Farklı kulvarlarda iki araç. ZJ iyi bir araçtır.Seri ve güçlü bir araç. Geçen akşam Özgür'le ( Wolverin) Cüneyt abi'nin orda buluştuk. Vedalaşırken gaza yüklenmesiyle aracın kopuk gitmesi bir oldu. Ve LPG'li kullandığını duyunca iyice şaşırdım :
Bilmezmiyim RS CAMARO ve SS CHEVELLE kullanmış bir şahıs olarak GM'in gücünü bilirim Sadece V-8 değil olay Cherokee'nin üzerinde bulunan otomatik şanzımanın da hakkını yemeyin lütfen