Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,823
Ynt: Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)

alpaslanepli' Alıntı:
Ayhan bey herkese yardıma koşup aydınlatmanızı takdire şayan buluyorum. Ama gelgelim benim sorumu yanıtlamadınız. Adam mı seçiyorsunuz. Bilelim ona göre yaklaşalım.
... alpaslan BEY bey sizin sorularınızı seviyesiz ve tehlikeli bulıyorum ileride kaynaştıkça bilmiyorum belki size karşı yaklaşımım değişebilir ...şu an için sizi tek hoş görme noktam ve sevdiğim taktir ettiğim yanınız ...JEEP..... sahibi olmanız kalın sağlıcakla ;D

Etiketler

Arkadaşlar LAND ımı kaybettim bulana JEEP hediye edecccceeemmmmmm ;D ;D ;D V8 çok yakan tüplü müplü ilgilenenkere duyurulur. En son fotosu :eek: :eek: :eek:

[attachment=1]

Fotoğraf-0122.jpg

Ynt: Land Roverc?lar ile Jeepciler At??ma Alan? (Er Meydan?)

Arka koltuga oturdugunuzda kafaniz arka cami ust kisminda kalir.disariyi
gorebilmek icin egilmek gerekir.ust taraftaki camlar egilmeden disariyi gorme imkani verir.
Cok maltikli bir tasarim.

olmaz serkan sayları zaten az olanlarıda biz kaptık bekleyeceksinki çoğalsınlar :smiley:))

ilk kullandığım arazi aracı 68 tuzla jeep ti jeepci ustalar şanzıman problemlerini ne yapıyosunuz, ne zman yol dışına çıksan yolda bıraktı beni

usta değilim ama senelerdir elimden sayısını hatırlayamadığım kadar çok jeep geçti zamanında 150 tane kadarda almıştık :smiley:) garipdir bunca araçta sadece birkaç tane şanzıman sorunu çıktı onlardada hep binici arızası idi yani kullanmayı bilmediklerinden :smiley:) bi daha böyle bişe yaşarsanız beni arayın ben doğru yolu yada doğru kulanma tekniklerini söylerim hiç sıkıntı yaşamazsınız bi arada bahsettiğiniz şanzımanın fiyatı ile land ın şanzıman fiyatını bi sorun derim :smiley:)))

serkann' Alıntı:
bende kapışmak istiyorum banada bir landcı bulun.. 8)

Serkan Bey,

Araçların statüsü farklı bu nedenle asla Jeep sahiplerine bulaşmayız, şakalaşırız. Biliriz ki aşkta mantık yoktur ;D

o dediğiniz sizin seri 1 mi o en eski defendera benzeyen model onunla muadil... seri1 ler ortada yok çiçek bahçesi olarak kullanılıyor ya da müzedeler..

alihay' Alıntı:
ilk kullandığım arazi aracı 68 tuzla jeep ti jeepci ustalar şanzıman problemlerini ne yapıyosunuz, ne zman yol dışına çıksan yolda bıraktı beni

Deep' Alıntı:
arkadaşlar, hepsinin 4 tekeri, 4 çekeri yok mu? istediğiniz yere götürmüyor mu? boşverin gerisini ;)

Sen hakemlik yaparsan Mert ben dişime göre bir jeep bulayım halatla çekişme yarışı vardı ya aklıma geldi 2. gezenbilir festivalinde nedersin. ;D ;D ;D :eek: :eek: :eek:

figo' Alıntı:
Gel senide land cı yapalım. ;D ;D ;D
askerde unimog şöförüydüm.landcı arkdaşlarla ara sıra değişirdik..çok tuafıma giderdi.2 3 yaşında arabalar gaza basıyosun basıyosun 3.5 dk da zor hızlanıyodu..o günden beri land bana uzak..üzgünüm :smiley:

HakanBastoncu' Alıntı:
Serkan Bey,

Araçların statüsü farklı bu nedenle asla Jeep sahiplerine bulaşmayız, şakalaşırız. Biliriz ki aşkta mantık yoktur ;D
olmaz ne olur bana bulaşın.ben mantığa pek inanmam aklıma eseni yaparım ;D

HakanBastoncu' Alıntı:
Serkan Bey,

Bizim espirileri ortaya çıkardın ne yaptın Hakan. ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR