Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,711
Ynt: Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)

Maksadım LR cilerle Jeep cileri birbirine düşürmek değil bilakis dostukların sağlamlaşmasını sağlamaktı zaten, Dünya da of road mevzuğunun açıldılğı her alanda LR ile JEEP markasının kıyaslanmadı, karşılaştırılmadığı an yoktur her halde

Etiketler

bu dükkan nezaman açıldı usule uygunmu vergi levhası falan ...ama land cılar açmış ne vergi olur ne fiş ..onlar araçlarından çaldıkları gibi burdada bir şeyleri kısarlar... ingilizler cimri zaten ;D ;D ;D

bizim vergiyle sıkıntımız yok :smiley: nede olsa 2500 cc. asıl amerikanlar düşünsün ölüsü 4000 cc. :smiley:
ingiliz teknolojiyi landa çalmamış, landa teknoloji koymamış. Arazide ısıtmalı ve hafıza ayarlı kararan ayna, abs, sunroof,yol bilgisayarı, klıma gibi şeyler kulanılmaz kulanılsada 2 günde bozulur mantığını savunmuşlar. teknoloji arazide değil asfaltta iyidir. Biz asfaltı sizlere emanet ettik sizlerde araziyi bizlere emanet edin orta yolda anlaşalım :smiley:
land bir araç değil iş makinasıdır :smiley: :smiley: :smiley:
saygılar sevgiler
eski vosvosçu yeni land çı :smiley:

Güzel Bir Konu Başlığı,

Fakat görüldüğü gibi pek rağbet yok. Herşey açık saçık olduğunda kimsenin ilgisini çekmiyor ;D Farklı başlıklarda aradan sızıp sataşmak daha erotik gibi geliyor ;D

Yolunuz da farınız da açık olsun

O zaman başlayalım mı ? İlk soruyu ben sorayım mantıklı cevaplar alalım LR sevdalılarından..

Soru: Defenderlarda bulunan tavanla duvar birleşiminde bulunan kuş penceresine benzeyen camlar ne işe yarar ?

LR ciyim ama soruyu okuyunca aklıma geldi :smiley: ustalar iyi bilir de ben işin gırgırındayım sanırım acil çıkış penceresi ::smiley:

jeep' Alıntı:
O zaman başlayalım mı ? İlk soruyu ben sorayım mantıklı cevaplar alalım LR sevdalılarından..

Soru: Defenderlarda bulunan tavanla duvar birleşiminde bulunan kuş penceresine benzeyen camlar ne işe yarar ?

:D,

Göktuğ Bey tavanla duvar birleşimi derken, ön camın altında bulunan havalandırma pencerelerini mi soruyorsunuz? Şayet sorunuzu doğru anladıysam, Series ve Defender'larda klima olmadığı için havalandırma görevini görüyor. Gerçekten iyi iş yaptığını söylemek isterim. Yanlış hatırlamıyorsam M-38 ve Willys Jeep'lerde aynı sistemden var. İşlevi olan güzel bir düşünce... Yeni Defender'ların klima seçeneği olduğundan dolayı bu kuş pencereleri görüntüde var ama işlevsel bir durumda değil. Pencereleri kaldırdıkları zaman düz bir duvar tüm dizaynı değiştireceğinden dolayı dokunmamışlardır diye düşünüyorum....

Selamlar

icon_popcorn.gif

alihay' Alıntı:
hakan abi arka köşelerdeki pencereri soruyo

Ağır Bir Soru Oldu ;D,

Defender'ı her noktada ön plana çıkarmak için elimden geleni yaparım fakat benim de çözemediğim, çok gereksiz bulduğum bir dizayn şekli :-\ Ya düşünürsek mutlaka bir açıklaması vardır. Uzun ve yüksek bir araç, geri hamlelerde kör noktaları yakalamak ve görüş açısını netleştirmek adına yapılmış olabilir ? Hiçbir araç mükemmel değil bence mutlaka hepsinde gülüp makara konusu olabilecek birçok defo var ;D Misilleme olarak düşünmeyin, 3 yıl Cj kullandım ve ne işe yaradığını çözemediğim bir aksesuara takıldım?
Arka tampon köşelerinde sağ ve solda bulunan çıkıntı teneke parçaları ne işe yarar? Arkadan gelen darbeleri absorbe etmek için mi Jerry can koymak için mi yoksa arka tarafın çıplaklığını örtmek için mi? Gereklimi? Bence hayır...

Selamlar

jeep' Alıntı:
pncr.jpg

Dediğim bu.. Serilerde her iki tarafta 2 tane var sanırım..

Katılıyorum,

Biraz evvelki mesajı yazarken bu mesajınızı görmeden yazdım. Arka camlar ne kadar gerekliyse üst camlar da o kadar gerekli ;D. Mantıksız bir dizayn. Kötü mü ? Hayır. Gerekli mi? Defalarca Hayır :smiley:

defenderdaki pencereler içini daha aydınlık olması için konmuş olabilir desem belki ama Land Markasının markaya has bir özelliği de diyebilriz (safaride zürafaların kafasını görmek içinde konulmuş olabilir)

Açılır olsaydı diyecektim ki. Avcılara özel yapılmış. Kuş vurmak için tüfeği uzatmaya.. ;D

Bence bu pencereler içindeki yolcuların görüş alanını arttırmak için.

Tabi bu yorum JEEP - land kapışmasına uygun değil. :smiley: şöyle düzelteyim;

Bence bu pencereler yukarıları zirveyi! vesaire görmek için, nerede bir JEEP var görüş alanınızdan çıkmasın diye. ;D

alp çok yanlışsın düzelteyim ben :smiley:) her an her yerden jeep çıkabilir onu görebilmek için sadece zirve değil bi bakmışsın yol olmayan ormanın derinliğinden jeep geliyo bu görüntüyü kaçırmamak için :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,817
Kaydolan Son Üyemiz
ferhanaksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR