Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,700
Ynt: Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)

alpaslanepli' Alıntı:
Bence bu pencereler içindeki yolcuların görüş alanını arttırmak için.

Tabi bu yorum JEEP - land kapışmasına uygun değil. :smiley: şöyle düzelteyim;

Bence bu pencereler yukarıları zirveyi! vesaire görmek için, nerede bir JEEP var görüş alanınızdan çıkmasın diye. ;D

O zaman şöyle diyebilirmiyiz.. Jeep hayranı defenderciler için, jeepcilerin casusları tarafından değiştirilmiş planlar sayesinde koyulmuştur bu camlar.. ;D

Etiketler

ulusotomotiv' Alıntı:
alp çok yanlışsın düzelteyim ben :smiley:) her an her yerden jeep çıkabilir onu görebilmek için sadece zirve değil bi bakmışsın yol olmayan ormanın derinliğinden jeep geliyo bu görüntüyü kaçırmamak için :smiley:)
jeep' Alıntı:
O zaman şöyle diyebilirmiyiz.. Jeep hayranı defenderciler için, jeepcilerin casusları tarafından değiştirilmiş planlar sayesinde koyulmuştur bu camlar.. ;D

Yani işte işin özü o pencereler JEEP için! ;D

Bu jeep lerin az yakanı yo mu? jeep in sahibinin mutlaka akaryakıt firmasıda sanırım

yok aslan besleyen yemini düşünmez yoksa aslan beslemezdik keci falan beslerdik :smiley:)

Değerli Jeep Tutkunu Arkadaşlarım,

RRC için görüşlerinizi alabilirmiyim ? Hep Def - Jeep şakalaşması var biraz da RRC'yi eleştirseniz.

Teşekkürler

alihay' Alıntı:
defenderdaki pencereler içini daha aydınlık olması için konmuş olabilir desem belki ama Land Markasının markaya has bir özelliği de diyebilriz (safaride zürafaların kafasını görmek içinde konulmuş olabilir)
...................... bir arç yapılacak ve firmanın teknisyenleri oturup düşünecek ...zürafaların kafasını nasıl görebileceğimiz bir araç yapabiliriz yok daha neler.... ;D. ama gene bu teknisyenler hiç düşünmeyecek bu zürafaların memleketi sıcak olur bu arabaya bir klima koyalım ... ben hiç bilgilenemiyorum olaki jeep imi satıp land alacak almayı düşünsem ??? ...ki satmam ki satsam gene jeep alırım ..neyse diyeceğim land için sahiplerinden daha tutarlı bilgler beklerim ;D [attachment=1]

3a28ffb7-zurafa.jpg

ulusotomotiv' Alıntı:
yok aslan besleyen yemini düşünmez yoksa aslan beslemezdik keci falan beslerdik :smiley:)

hadi aslan besliyon yemide problem değil abi vergisiyle ne yapıyonuz ya Maliye size her yıl plaket vermeli :D

ayhanbursa' Alıntı:
...................... bir arç yapılacak ve firmanın teknisyenleri oturup düşünecek ...zürafaların kafasını nasıl görebileceğimiz bir araç yapabiliriz yok daha neler.... ;D. ama gene bu teknisyenler hiç düşünmeyecek bu zürafaların memleketi sıcak olur bu arabaya bir klima koyalım ... ben hiç bilgilenemiyorum olaki jeep imi satıp land alacak almayı düşünsem ??? ...ki satmam ki satsam gene jeep alırım ..neyse diyeceğim land için sahiplerinden daha tutarlı bilgler beklerim ;D [attachment=1]

Konu dışı ama Ayhan bey sizin derin bilginize çok güvendiğim için size danışmak istedim.
Afrika!da LPG var mı? ;D

Hayır varsa eğer hazır zürafa penceresi varken alıp bi defender gideyim ucuz ucuz gezeyim diyorum... ;D

alihay' Alıntı:
hadi aslan besliyon yemide problem değil abi vergisiyle ne yapıyonuz ya Maliye size her yıl plaket vermeli :D
bizi araç statüsüne alıp vergi alıyorlar bu doğalıdr .. bi kısım araca yapılan şeyde bu adam aracını yürütsün yeter devlet olarak bide biz köstek olmayalım diyorlar ya muaf tutuyorlar yada cüzzi bir şey alıyorlar sevildiğinizi bilin ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
bizi araç statüsüne alıp vergi alıyorlar bu doğalıdr .. bi kısım araca yapılan şeyde bu adam aracını yürütsün yeter devlet olarak bide biz köstek olmayalım diyorlar ya muaf tutuyorlar yada cüzzi bir şey alıyorlar sevildiğinizi bilin ;D ;D

Ayhan bey herkese yardıma koşup aydınlatmanızı takdire şayan buluyorum. Ama gelgelim benim sorumu yanıtlamadınız. Adam mı seçiyorsunuz. Bilelim ona göre yaklaşalım.

öyle deme göktuğ şimdi biz kalkıp desek siz öncelikle yedek parca fiyatlarınıza bakın bizim çıkıp dolaşabildiğimiz yerlere gidebiliyomusunuz vs vs vs liste uzasa dahamı iyi olur yakıt fazla bizim ama bi mazot pompası şarz dinemosu marş dinamosuna değinmek bile istemiyorum :smiley:)))) bıak bulup görebildikleri bu olsunki diğer yapamadıklarını görmesinler yoksa insanın dünya başına yıkılır :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,817
Kaydolan Son Üyemiz
ferhanaksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR