Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,801
Ynt: Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)

alpaslanepli' Alıntı:
Attım özelden 3 kişi ismi daha. Bi bulaşsana ;D Ben iş yerinde bir yandan gelen gidenle uğraşmaktan ısınamıyorum da. Akşam ben takviyelerim seni ;D
.... yaparım ama land cı değiller dimi onlar çok kızıyorrr ;D ;D :eek:

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
.... yaparım ama land cı değiller dimi onlar çok kızıyorrr ;D ;D :eek:

Yok yayan bunlar land'mı? JEEP'mi? karar verememiş. Bulaş ki JEEP'ten soğuyup land alsınlar. Landların sayısı artsın. Artsın ki rekabet ortamı olsun. Yoksa ne böyle hep zirvede tek tabanca. Sıkıldım bea...

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Ya arkadaşlar hayırdır saldırı timi mi kurdunuz ;D
.... saldırı timi derken yeni ATASÖZÜ çıktı duymadınızmı 1 jeepçi 100 landcıya 2 jeep çi tüm dünyaya yeter ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Yahu burasi komsunun dukkanmis karistirdim vallahi :smiley:
yakı nda bu dükkanı da biz alıcaz çalıştıramıyorlar hep zarar hep zarar ;D ;D

Haydaaaaaaa ben hepden ihtiyarladim artik Burasi atisma yeriymis yahu :D

ahanda rangeyi yolladık tamirciye ustanın dediği şu oldu araç jeeplerine içine düşünce piskolojisi bozulmuş ağlıyomuş araç elektirikçide titreme ondanmış :smiley:) başka jeep görmezsse birkaç güne düzelirmiş ben ustanın yalancısıyım araç s ahibi hakkı kardeşimiz gelince onada sorun :smiley:))))ben elimden geleni yaptım araca suç senin değil semi imal edenlerde dedimsede yalvardı bana abi beni jeep yap diye :smiley:)))

ufukozkan' Alıntı:
Haydaaaaaaa ben hepden ihtiyarladim artik Burasi atisma yeriymis yahu :D
atışma derken abi er meydanıda kimse yok geziyoz bilek güreşi bile yapıcak kimse yok ...pardon land cı yok ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi ihtiyarlaman mümkün değilde. Korkarım senin bu Amerika'dan gelen viskiler gündüzde tüketiliyor ;D
:D :D Duyanda bisey zannedecek Alpaslan

Senin kulaklarini cinlattik bugun :smiley:
Ozan Alp ben :smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
atışma derken abi er meydanıda kimse yok geziyoz bilek güreşi bile yapıcak kimse yok ...pardon land cı yok ;D
Ben aksam LR cilere baskin yapicam Dagatayim ortaligi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR