KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
....şiddet yok şiddet yok saygı sevgi ve bilgi çerçevesi içerisinde teknolojik tartışma yapalım derim gene aklıma land ın 40 yıldır değişmeyen tabusu var ne tartışıcaz biz anlatıcaz kıskançlık çıkacak sonra ;D ;D
ama hep kolay hep alıntı hep kopya sizdende birşeyler üretebilecek insanlar vardır heralde lütfen lütfen çinliler gibi olucanız yakında kopya kopya nereye kadar ;D ;D
Ynt: Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)
alpaslan .............. bey bu arada sizi yakalamışken bir şey sormak istiyorum .... xj YOL ARAZİ ve ŞEHİR İÇİ KULLANDIĞIM ARACIMI ÇOK İSTEK ÜZERİNE satmayı düşünüyorum hemen akabinde tabi yeni araç almam lazım bir iki kişi LAND..... ..dedi nedersiniz bu arkadaşlarla olan ilişkimi kesip hiç yoktan iyidir deyip bir lpg li şahin alayımmı acele cevap lütfen ...RUMUZ şaşkın sizden başka bana kimse yardım edemez
Ynt: Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)
ayhanbursa' Alıntı:
....şiddet yok şiddet yok saygı sevgi ve bilgi çerçevesi içerisinde teknolojik tartışma yapalım derim gene aklıma land ın 40 yıldır değişmeyen tabusu var ne tartışıcaz biz anlatıcaz kıskançlık çıkacak sonra ;D ;D