1 - Erkan okumuş - simurg2 İSTANBUL
2 - Deniz GÜNGÖR - Barcalona İSTANBUL
3 - Ömer ALTUN - byseyyah SİVAS
4 - Beyrun Yıldırım - Mu7y Ankara
5 - Onur NEŞELİ - dron konya
6 - Mehmet Kılan- ta5d Konya
Arkadaşlar ben bugün bu konuyu biraz soruşturdum ama nisan ayında böyle bir ihale yok, olan ihalelerde de defender yok, Defender olacak ihalalerde de 300 tane falan olmayacakmış, yılda en çok 5-6 defender çıkabilir diye cevap geldi. Onlarında fiyatlarını biliyorsunuz zaten.
Arkadaşlar ben bugün bu konuyu biraz soruşturdum ama nisan ayında böyle bir ihale yok, olan ihalelerde de defender yok, Defender olacak ihalalerde de 300 tane falan olmayacakmış, yılda en çok 5-6 defender çıkabilir diye cevap geldi. Onlarında fiyatlarını biliyorsunuz zaten.
Eğer ihaleye çıkacak araç sayısı az ise 15-20 bin bandında fiyat hayal olur. Gözümün önünde 300Tdi ihalesinde yazılı tekliflerden 20 bin çıktı, hemen yapılan açık arttırmada da 10 dakikada 27 bin'i geçti.
Eğer ihaleye çıkacak araç sayısı az ise 15-20 bin bandında fiyat hayal olur. Gözümün önünde 300Tdi ihalesinde yazılı tekliflerden 20 bin çıktı, hemen yapılan açık arttırmada da 10 dakikada 27 bin'i geçti.
--------------------------------------------------------------------------------
1 - Erkan okumuş - simurg2 İSTANBUL
2 - Deniz GÜNGÖR - Barcalona İSTANBUL
3 - Ömer ALTUN - byseyyah SİVAS
4 - Beyrun Yıldırım - Mu7y Ankara
5 - Onur NEŞELİ - dron konya
6 - Mehmet Kılan- ta5d Konya
7- Okan Tozun - diver6 İSTANBUL
Arkadaşlar bu konu ile ilgili görüşmek üzere hafta sonu seymen hurdalığında görevli bir arkadaş ile görüşeceğim . fakat kaba taslak konudan bahsettim , bu kadar fazla sayının çıkma ihtimali düşük diyor.. genede araştıracak bana dönecek.. ihale ile ilgili toplu hareket etmemiz çok daha mantııklı olacaktır diye ondan fikir aldım. hurdacılar ile ihale öncesi mutlaka görüşmeniz lazım der. ihalelerin hurdacılar arasında paşlaşımları ihale tarihinden önce zaten kesinleşiyormuş. bizler topluca hurdacı ile konuşup komisyonunuda vererek seçmiş olduğumuz arabaları alacağız diye düşünmeliymişiz. aksi durumda ,yani kişisel yapılacak mücadele sonuçsuz kalabilir der kendisi. ay sonunda da seymende LR ihalesi varmış. bana kendisi söyledi.... selamlar
Araç sayısı konusunda çelişkili bilgiler geliyor, böyle büyük toplu bir satım ihalesi olmayacağı yönünde bilgi verenler de var, onun için sayı az olursa fiyat düşük olmaz yorumu yaptım.
Araç sayısı konusunda çelişkili bilgiler geliyor, böyle büyük toplu bir satım ihalesi olmayacağı yönünde bilgi verenler de var, onun için sayı az olursa fiyat düşük olmaz yorumu yaptım.