LC VX 80 HDJ 1994

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan URFI GORKEY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,928

Etiketler
Ynt: LC VX 80 HDJ 1994

güle güle kullanın , bu araç için de tekerine taş değmesin demek yanlış olur :smiley: toyota yılların deyiş'ini de değiştiriyomuş demek :smiley:
tabana yaptığınız yalıtım malzemesinden memnunmusunuz izlenimleriniz neler ? su ,ses ve titreşim yalıtımlarının üçünde de başarılımı ?
teşekkürler...

Yalitim malzemesi fiati disinda 10 numara , iki tipi var ,ben macoustic extreme pro olani tercih ettim(pro yazmayan ayni malzemenin belki 0.8 milim kalinliginda ) pro olani daha kalin (yaklasik 1.2milim) esnek tabandaki butun girinti -cikintilari donebilecek kadar da ince , montaji kismen kolay cunku yapistimi cikmiyor , once kalip cikarildi ,kalip dan kesilip yapistirildi , soguktan serttesmeyen bir malzeme ,ek yerleri sifir yapistirilmasina dikkat ki su alta gecmesin. 45cm x 80 cm ebeatlarinda , internette paketi ( 5 adet cikiyor) 220 tl ye olan bir incesi sanirim , muzik tesisatcilarindan sorarsaniz her iki malzemeyi de gorerek inceleyebilirsiniz,.Ses yalitimi mukemmel arac ici ses i cok degisti ,cok pahalli olmasa kapi iclerine, tavana,hatta on kaputun icine bile dusundum ama sonra beni sakinlestirdiler sagolsunlar. diesel olmasina ragmen titresim ve ses de buyuk fark var , sanirim yazin sanzimanin gectigi yerden gelen isi da da cok fark yaratacak ama bu araci yazin kullanmadigim icin farki karsilastirmam mumkun degil.Buna benzer daha ucuz bir malzeme mutlaka vardir , heleki istanbul da bulmamak mumkun degil ,biraz daha sabirli olup arastirmak gerek ,ben turizm ci oldugum dan sezon acilisim yaklasiyor ,arabaya -sanaiye ayirabilecegim vakit daraldigi icin cabuk karar verdim.

Urfi bey ,
zaten cok iyi yapilmis bir arac ,elinizde daha da iyi olmus,boyle bir araca sahip olmanin sevinci ve gururunu hisettiriyorsunuz,
Allah keyfinizi daim etsin,
bu arada izolasyon konusunda paylasimlariniz icin tesekkurler ,bir ara ben de uygulamayi dusunuyorum,toyotacilar bulusmasinda kisa bir tanismamiz olmustu,belki Antalya ya gelince de gorusme firsatimiz olur,

Altay bey ,ve diger butun arkadaslar tabii ki Antalya ya gelirseniz seviniriz, haberim olursa elimizden geldigi kadar agirlamaya calisiriz.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,694
Kaydolan Son Üyemiz
OldSchoolV8

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR