Ynt: LC VX 80 HDJ 1994
Yalitim malzemesi fiati disinda 10 numara , iki tipi var ,ben macoustic extreme pro olani tercih ettim(pro yazmayan ayni malzemenin belki 0.8 milim kalinliginda ) pro olani daha kalin (yaklasik 1.2milim) esnek tabandaki butun girinti -cikintilari donebilecek kadar da ince , montaji kismen kolay cunku yapistimi cikmiyor , once kalip cikarildi ,kalip dan kesilip yapistirildi , soguktan serttesmeyen bir malzeme ,ek yerleri sifir yapistirilmasina dikkat ki su alta gecmesin. 45cm x 80 cm ebeatlarinda , internette paketi ( 5 adet cikiyor) 220 tl ye olan bir incesi sanirim , muzik tesisatcilarindan sorarsaniz her iki malzemeyi de gorerek inceleyebilirsiniz,.Ses yalitimi mukemmel arac ici ses i cok degisti ,cok pahalli olmasa kapi iclerine, tavana,hatta on kaputun icine bile dusundum ama sonra beni sakinlestirdiler sagolsunlar. diesel olmasina ragmen titresim ve ses de buyuk fark var , sanirim yazin sanzimanin gectigi yerden gelen isi da da cok fark yaratacak ama bu araci yazin kullanmadigim icin farki karsilastirmam mumkun degil.Buna benzer daha ucuz bir malzeme mutlaka vardir , heleki istanbul da bulmamak mumkun degil ,biraz daha sabirli olup arastirmak gerek ,ben turizm ci oldugum dan sezon acilisim yaklasiyor ,arabaya -sanaiye ayirabilecegim vakit daraldigi icin cabuk karar verdim.