Long bed L200 için İzmirde ekipman

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan parsbrujah Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,518

parsbrujah

Ana Kamp
Arkadaşlar Long Bed L200 için arka kapama,ön koruma, yan basamak tarzı aksesuarlara ihtiyacım var. Fakat ne forumda nede kendi imkanlarımla İzmirde bunları yaptırabileceğim bir yer bulamadım. Krom yada plastik korumalar istemiyorum hazır olmasıda şart değil, yapabilecek iyi bir ustada çok işime yarar. Nerede yaptırabileceğime dair tavsiyelerinize ihtiyacım var.

ARB Air Locker veya benzeri arka kilit te taktırmak istiyorum çünkü aracım 4x2 ve bildiğim kadarıyla arkada herhangi bir kilit sistemi yok. Bunuda nerden bulabilirim ? :smiley:

Yardımcı olursanız çok sevinirim :smiley:

Şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Long bed L200 için İzmirde ekipman

Hiç İzmirli yokmu arkadaşlar ? :smiley:

Yada bütün İzmirli arkadaşlar şehir dışındamı yaptırdı bütün işlerini ? :smiley:

merhabalar hayırlı olsun aracınız :smiley:

bir konuyu merak ettim neden 4x2 bir araca diff kilit taktırma ihtiyacı hissettiniz acaba ????

Merhabalar ,

Çok teşekkür ederim :smiley:

Diff kilidi olan bir 4x2'nin bozuk zeminlerde diff kilidi olmayan bir 4x4'ten daha iyi çekiş sağladığından dolayı istedim. Sonuçta diff kilidi olmayan bir araç, tekerleklerden birisi boşta kaldığında yada çekişi kaybettiğinde 4x1' e dönüşmekte . Bende aracımı gerçekten 4x2 yapmak istediğim için diff kilidi takmak istiyorum :smiley:

Birde özellikle mekanik bir kilit sistemim olsun istiyorum açıkçası. Elektronik sistem bir şekilde o mekanikteki tutunmayı sağlıyamıyor ( yada bana öle geliyor çok tarafsız olduğumu idda edemem) özellikle mekanik kilit sistemli bir araçta orta ve arkayı kilitleyince çıkan seslere bayılıyorum o da sanırım çekişi insanın kafasında +10 puan arttırıyor saplandığın yerden çıkamasan dahi :D

İzmirde sanırım istediğim işlemleri yaptıramıyacağım :(
Arka kapama için aldığım fiyatlar Ankara, Adana ve Eskişehirin verdiği fiyatlarla kıyaslanınca 2 katından fazlaya çıkıyor.

tekrar hayırlısı olsun diyeyim :smiley:

birde Antaşya dan Ahmet usta ile görüşün isterseniz 05323266617 şu an tatilde ama en azından bir fikir verebilir benden de selam iletirseniz sevinirim

Mekanik seslerden hoşlanıyorsan %100 kilitli istiyosan Welded Diff yapıcaksın yani kaynatıcaksın :smiley: tabi şehiriçi insanı yorar ve hırçınlaşır araban

Krikoyla tek arka tekerleği kaldırıp denedik

sonuç : kilit milit yok. Elektronik bişi varsa bile bir işe yaramadı çünkü araç 1 milim bile ilerlemedi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR