doğuşlu
LAND LOVER
Ynt: LR Defender 110
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM BEN YAAAAAAAAAAA
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM BEN YAAAAAAAAAAA
aras' Alıntı:sizleri bulmuşken bi kaç bi şey daha sormak istiyorum?mesela şöyle bişeye güven olmaz mı?http://www.sahibinden.com/2_5_diesel_defenderWQQaXQQ5678001WQQpXQQdisplayitem?keyword=land
discovery-V8' Alıntı:standart sürekli 4 çeker hastalığı ile karşı karşıyasınız , kanallı mil ile arazi içindeki dişli yenmesi problemi , hemen hemen her lr de mevcuttur çok aşırı değilse ellemeyin, herşeyi yeni alsanız en fazla 2 ayda aynı şekle döner.
Tüm sürekli 4 çekerlerde benzer arızalar normal sayılır.
earthboundmisfit' Alıntı:herkese tekrar selamlar. daha önce de söylediğim gibi ben de bir defender kullanıcısıyım ve bu durumdan ziyadesiyle hoşnutum...ancak yazılanların ortak paydası olarak kafamda şöyle bir düşünce oluştu. defender, çamur, toz, toprak tutkunları için ideal bir araçtır ve belki de bu durumundan mütevellit şehir içinde de sürekli araç kullananlar için "hobiye yönelik" mükemmel bir "ikinci" otomobildir.
benim defender'ım sahip olduğum tek araç ve arazide kullanma fırsatını çok fazla bulamıyorum. ancak ona sahip olmaktan kaynaklı hiçbir şikayetim yok. evet bu aracı kullanmak bir "aşk,tutku vs" gerektiriyor.
evet bu araçlar sorun çıkartıyor, şehir içinde kullanmak güç, konforlu değiller, gürültücüler ama onları çok sevdiğimiz için herşeylerine katlanıyoruz. tamam işte aşk tanımı...
ancaaaaak yok mu bu araçları normal araçları kullanmak gibi mantıklı hale getirecek sebepler.bu araçlar "mantık" çerçevesinde değerlendirilince ikincil hobi aracı mıdır.yani bu yaratıkları kullanmak büyük şehirlerde yaşayan insanlar için sadece haftasonu eğlencesi midir.eğer öyleyse ben en önde gelen mantıksızlardan biriyim.ama değilse aklınıza gelen, tutku,aşk vs gibi gerekçelerder sıyrılmış "mantıklı" sebepleri yazmanız beni çok mutlu eder.
herkese sevgiler.